Probleme cu sigilarea rosturilor dificile? Folosește un chit performant!

Cele mai mici detalii fac diferenţa atunci când vine vorba de amenajarea locuinţei. Astfel, ține cont că rosturile dintre plăcile ceramice, cele de marmură sau de la pardoselile încălzite trebuie acoperite cu un chit performant pentru a preveni crăparea, contaminarea sau degradarea întregii lucrări.

Ceram-clean-grout_Pfad

Pentru a evita dificultățile ce pot apărea ulterior, specialiștii Sika îți recomandă folosirea unui chit performant, special conceput pentru chituirea rosturilor dificile, iar Sika Ceram CleanGrout este soluția ideală în acest sens. Produsul este un mortar monocomponent recomandat atât pentru aplicări interioare, cât și exterioare, care poate fi utilizat pentru umplerea rosturilor dintre toate tipurile de plăci ceramice sau marmură cu lățimi între 1 și 8 mm, chituirea vitroceramicii sau umplerea rosturilor de la pardoselile încălzite.

În plus, dacă iei în calcul lucrări în zone cu umiditate crescută sau chiar realizarea unei piscine, trebuie să știi că mixtul de cimenturi deosebit de rezistente, silicon/quarturi atent selectate și aditivii speciali pe care îi are în compoziție Sika Ceram CleanGrout oferă o capacitate crescută de impermeabilizare. Astfel, soluția recomandată de specialiștii Sika permite posibilitatea realizării rosturilor rezistente la apă și oferă protecție de lungă durată împotriva mucegaiului, bacteriilor și a ciupercilor, ce ar putea păta sau deteriora chitul.

Printre cele mai mari avantaje ale produsului Sika Ceram CleanGrout se numără și rezistența sa ridicată la abraziune, îngheț sau la acțiunea razelor UV și, nu în ultimul rând, sistemul performant de colorare de care dispune, ce stabilizează nuanța de-a lungul timpului și previne apariția petelor. De asemenea, soluția recomandată este disponibilă în 24 de nuanțe diferite, adecvate tuturor tipurilor de plăci ceramice, și dispune de o capacitate ridicată de întărire, suprafața chituită putând fi traficabilă după aproximativ 24-36 de ore.

Mai mult, trebuie să știi că Sika Ceram CleanGrout poate fi utilizat foarte ușor, chiar și fără ajutorul unor meșteri specializați, fiind necesară aplicarea cu o gletieră de cauciuc. Pentru rezultate de calitate, este important ca stratul suport să fie bine curățat în prealabil și să nu prezinte urme de apă, adezivi sau alte impurități.

Sika Ceram CleanGrout este disponibil sub formă de saci de 2 sau 5 kilograme în reţelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage. Pentru mai multe detalii despre soluţiile Sika vizitează www.sika.ro.

Lasă un Comentariu...

*