3 sfaturi despre tencuiala decorativă pentru exterior

Pe lângă partea estetică, tencuiala decorativă are un rol important și în ceea ce privește protecția pereților exteriori ai casei. Iată câteva sfaturi practice despre cum să alegi și cum să aplici tencuiala decorativă.

Tencuieli decorative.jpg

Picture 1 of 5

Pentru ca o casă să fie finalizată este nevoie ca fațada acesteia să fie acoperită cu un strat protector. O soluție la îndemână este tencuiala decorativă, fiind practic ultimul strat de finisaj aplicat pe fațada unei clădiri care îi conferă atât aspectul estetic dorit, cât și protecție împotriva factorilor din mediul extern. Acest strat de tencuială trebuie să fie de calitate, să aibă o bună rezistență în timp împotriva intemperiilor și să fie ușor de aplicat. De asemenea, este necesar ca aceasta să lase pereții să respire, prevenind astfel apariția igrasiei. Pentru că alegerea tencuielii decorative pentru fațada casei nu trebuie să fie la întâmplare, iată câteva sfaturi de care să țineți cont în demersul vostru.

Continuare >> Vezi primul sfat despre tencuiala decorativă


Pages: 1 2 3 4

One Response to “3 sfaturi despre tencuiala decorativă pentru exterior”

Read below or add a comment...

  1. Alina says:

    Un articol foarte ok! Eu am sunat la http://www.tencuialadecorativa.eu si mi-au clarificat toate nelamuririle! Am primit si o oferta foarte buna fata de ce gasisem eu in magazin.

Lasă un Comentariu...

*