Lucrări de șantier? Iată 5 motive ca să alegi un generator de curent electric cu motor diesel!

Atunci când deja te afli în faza de construcție a locuinței tale, mai mult ca sigur vei avea în vedere executarea unor lucrări care vor avea nevoie de o sursă de curent electric. De aceea, mai mult ca sigur atunci când locuința nu dispune de racordare la curent electric, te vei gândi la achiziționarea unui generator de curent electric, care să te poată ajuta pentru realizarea fiecărei lucrări de construcție.

Un generator de curent electric, fie ales în modelul clasic, pe benzină, pe care îl poți regăsi aici, fie pe motorină este foarte util și de aceea trebuie avut în vedere în organizarea de șantier. Lucrările de construcție sunt destul de numeroase și aproape zilnic vei avea nevoie de o sursă de energie care să te ajute să execuți fiecare etapă. De aceea, vei avea nevoie de achiziționarea unui generator de curent electric performant, care să nu consume foarte mult combustibil și care să poată să îți ofere energia de care ai nevoie pentru finalizarea lucrărilor.

Iată mai jos 5 motive ca să alegi un generator de curent electric cu model diesel:

  1. Eficiență ridicată – un generator de curent electric, cu motor diesel, pe care îl poți regăsi aici, este mult mai eficient comparativ cu modelele pe benzină. Pe de o parte, aceste generatoare de curent electric consumă puțin combustibil, iar pe de altă parte costurile cu întreținerea sunt destul de reduse. Aceste produse sunt robuste, fiabile și mai ales foarte rezistente în timp, ceea ce nu va determina schimbarea produsului cu un altul până la finele lucrărilor. Am putea preciza că un generator cu un motor de 1500 rpm poate lucra între 12.000-13.000 de ore fără a avea nevoie de niciun fel de reparație.
  2. Performanță – aceste generatoare de curent electric cu motor pe motorină sunt mult mai performanțe decât ți-ai imagina. Și acest lucru se datorează modului de răcire – ele pot fi răcite atât cu aer, cât și cu lichid. Dacă vei alege un model cu o răcire cu lichid mai mult ca sigur, performanța va fi mult mai mare, iar zgomotul produs de acest aparat va fi unul foarte mic.
  3. Asigură energie pentru domenii vaste – aceste generatoare asigură performanță pentru mai multe domenii. Pe de o parte, utilizarea acestor generatoare este posibilă atât pentru organizarea de șantier, cât și pentru asigurarea energiei electrice pentru întreaga locuință. De asemenea, există modele de generatoare de curent electric diesel trifazate care pot fi utilizate în domenii profesionale, dar și în construcții mult mai extinse.
  4. Branduri diverse – aceste generatoare de curent electric diesel sunt produse de branduri diverse, astfel că vei avea mai mult ca sigur de unde anume să alegi modelul de care ai nevoie pentru finalizarea lucrărilor de șantier. Fie că vei alege Kipor, Pramac, Endress, HONDA, AGT, AKSA, acești producători vor reuși să se ridice la nivelul așteptărilor tale de performanță și consum.
  5. Spațiu mic de depozitare – acesta este un alt argument pentru care ar trebui să îți îndrepți atenția către un astfel de generator de curent electric. Acesta nu necesită un spațiu mare de depozitare și mai ales poate fi mutat aproape oriunde vei avea nevoie de furnizarea de curent electric.

Lasă un Comentariu...

*