5 modalități de a adăuga mai multă culoare în locuința ta folosind becuri inteligente

Cei mai mulți dintre noi considerăm că becurile ne oferă confort și siguranță, dar iată că becurile inteligente de astăzi definesc stilul caselor noastre și ne oferă și puțin divertisment. Dacă ne gândim mai bine, becurile au abilitatea de a schimba atmosfera casei noastre. În plus, sunt disponibile astăzi becuri care își schimbă culoarea și care pot fi instalate aproape oriunde în casa noastră, permițându-ne să folosim efecte de iluminare pentru a lumina spațiul în mai multe moduri diferite.

Iată doar câteva idei despre cum puteți folosi becurile inteligente pentru a vă bucura de o atmosferă minunată cu orice ocazie:

  1. Bucătărie. În bucătărie avem nevoie de o cantitate generoasă de lumină, dar cerințele sunt diferite. În primul rând, avem nevoie de un corp care să asigure iluminarea generală, iar apoi vom avea nevoie și de un corp de iluminat care să ne asigure iluminare în zonele critice – cum ar fi deasupra zonei de lucru. Mai apoi, dacă obișnuim să luăm masa în bucătărie, poate că din când în când dorim să creem acea atmosferă de cină romantică, iar aici intervine gama modernă de becuri Philips hue  care ne poate asigura o lumină caldă, romantică, deloc obositoare, care să inducă calm și relaxare.
  2. Cinematograf acasă. Opțiunile de a instala becuri inteligente sunt aproape nelimitate. Pentru momentele în care dorim să ne transformăm locuințele într-un veritabil cinematograf, putem folosi becuri cu ambianță albă și color. Pentru un plus de confort, vom avea nevoie de un întrerupător wireless cu variator și deja nu trebuie să ne mai părăsim casele pentru a ne bucura de o experiență cinematografică minunată. Dacă ar fi să alegeți o singură încăpere unde să instalați becuri cu ambianță albă și color, atunci camera de zi sau camera unde aveți sistemul TV ar fi cea mai potrivită.
  3. Galerie de artă. Orice element din casă asupra căruia doriți să atrageți atenția poate beneficia dacă veți folosi becuri inteligente. Șemineul electric poate ieși în evidență dacă veți folosi un bec cu lumină caldă, o galerie de fotografii, tablouri și postere, biblioteca sau vitrina cu piese decorative rare. Dacă sunteți posesorul unei piese artistice de mari dimensiuni, din nou puteți folosi becuri inteligente pentru a o scoate în evidență.
  4. Biroul de acasă. Imaginați-vă că aveți un potențial client în biroul de acasă și îi arătați o prezentare pe monitor, în timp ce biroul este scăldat într-o lumină plăcută, care susține prezentarea. Apoi, se știe deja că becurile au potențialul de a spori sau, dimpotrivă, de a reduce productivitatea. Becurile inteligente pot fi ajustate pentru a beneficia oricând de lumina dorită. Lumina ne poate afecta starea de spirit și concentrarea, astfel încât putem beneficia de avantajele becurilor inteligente pentru a lucra cu spor atunci când avem foarte mult de lucru, după care putem face trecerea la o lumină mai caldă, spre a induce relaxarea.
  5. Nicio altă încăpere din întreaga casă nu necesită mai multă iluminare ambientală precum dormitorul. Pe de o parte, becurile inteligente vor desăvârși aspectul estetic al dormitorului și vor crea acea atingere finală, iar pe de altă parte, veți beneficia de o funcționalitate excelentă adăugând iluminarea inteligentă în dormitor.  

Posibilitățile de a folosi becuri inteligente sunt interminabile, așa că vă puteți bucura oricând de o atmosferă fie activă și productivă, fie de petrecere sau de relaxare. Vă încurajăm să găsiți modalități creative de a folosi becurile inteligente în propria locuință și de a vă bucura de noi experiențe în fiecare zi.

 

Lasă un Comentariu...

*