Bucură-te de răcoare cu un aparat de aer condiționat de la Climatico

Sezonul de primăvară este recomandat de specialiști pentru instalarea unui aer condiționat, însă majoritatea românilor optează pentru cumpărarea unui astfel de echipament de climatizare în mijlocul verii, atunci când temperaturile sunt insuportabile. De la an la an, vânzările de aparate de aer condiționat cresc simțitor, ajungându-se chiar și la 100.000 de echipamente noi montate în fiecare an, peste 90% din ele fiind achiziționate în lunile iunie-septembrie. De ce să aștepți până în lunile caniculare să îți cumperi un aparat de aer condiționat când poți începe chiar de acum pregătirile pentru sezonul cald?

Cei de la Climatico îți oferă o gamă variată de aparate de aer condiționat de la producători renumiți precum Daikin, Mitsubishi Electric, Fujitsu sau Gree, și te ajută să te bucuri de răcoarea mult visată. Mai mult decât atât, îți pun la dispoziție și servicii de montaj pentru a se asigura că totul merge perfect și tu vei avea parte de o atmosferă confortabilă pe toată durata anului. Achiziția unui aparat de aer condiționat de la Climatico nu a fost nicicând mai simplă! Îți stabilești criteriile în funcție de care vei lua decizia finală, intri pe site, verifici oferta de produse, alegi aparatul de aer condiționat care ți se potrivește și plasezi comanda! Ca să îți facem decizia mai ușoară, am selectat 3 modele de aparate de aer condiționat populare, care se remarcă prin confortul pe care îl asigură la interior, dar și prin eficiența energetică.

  1. Aparatul de aer condiționat Gree Bora A4 GWH12AAB-K3DNA4A

Unul dintre cele mai populare aparate de aer condiționat este acest model marca Gree cu tehnologia Inverter. Acest echipament de climatizare poate fi folosit atât în sezonul cald pentru a-ți oferi răcoarea de care ai nevoie, dar și în sezonul rece pentru încălzirea locuinței. Face parte din clasa energetică A++, deci îți aduce o economie considerabilă la energie electrică. Prețul este unul accesibil tuturor, iar beneficiile pe măsura așteptărilor.

  1. Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA

Dacă ai nevoie de un aparat de aer condiționat silențios, cu un design deosebit și cu o eficiență energetică ridicată, atunci ar fi bine să alegi acest model de aparat de aer condiționat de la Mitsubishi Electric. Dotat cu tehnologia Inverter, acest echipament de climatizare menține temperatura cerută și îți asigură confortul dorit pe toată durata sezonului canicular și nu numai. Consumul redus de energie se datorează acurateței proiectării tuturor componentelor și a utilizării tehnologiilor de vârf ce permite o ajustare sezonieră a eficienței energetice.

  1. Aparatul de aer condiționat Daikin FTX35J3-RX35K

Ultima noastră recomandare este acest aparat de aer condiționat de la Daikin care se remarcă prin consumul redus de energie electrică, prin filtrul fotocatalictic care ajută la îndepărtarea tuturor particulelor microscopice din aer, printr-un control online al unității interioare de oriunde, dar și prin funcționarea silențioasă. În plus, aparatul de aer condiționat Daikin garantează funcționarea fără curenți de aer pentru prevenirea refulării aerului cald sau rece asupra corpului și îndepărtează 97% din alergeni prin intermediul purificatorului de aer incorporat.

Acestea sunt doar 3 exemple de aparate de aer condiționat pe care le poți găsi la Climatico și care îți pot oferi răcoarea mult visată. Pe site-ul lor vei găsi mult mai multe opțiuni din care poți alege cel mai bun aparat de aer condiționat pentru locuința ta!

Lasă un Comentariu...

*