Cum alegi cea mai bună țiglă metalică pentru casa ta?

Nu mai este un secret faptul că țigla metalică este una dintre cele mai bune învelitori pentru acoperișul tău. Greutatea redusă, rezistența în timp și durata mare de viață o recomandă pentru orice tip de acoperiș, indiferent dacă vorbim de un acoperiș cu pantă sau un acoperiș drept, tip terasă. Pe piață există mulți producători de învelitori pentru acoperiș, care la rândul lor pun la dispoziția clienților o gamă largă de țiglă metalică. Dar cum poți  afla care este cea mai bună țiglă metalică pentru casa ta?

Recomandarea noastră este ca, atunci când vrei să achiziționezi țigla metalică pentru acoperișul tău, să urmărești următoarele aspecte: rezistența materialului din care sunt fabricate, culoarea, posibile accesorii oferite de furnizor, și nu în ultimul rând, garanția.

  1. Rezistența materialului

Oțelul din care este produsă țigla metalică poate fi de cea mai bună calitate, sau din contră, de o calitate îndoielnică. Înainte de a merge să îți achiziționezi țigla metalică, informează-te despre materialul din care este fabricată. Spre exemplu, în cazul sistemului de acoperiș Metigla, produs de cei de la Coilprofil, țiglele metalice sunt fabricate din oțel de calitate superioară, clasa S280 GD, recunoscut pentru o foarte bună rezistență mecanică. În plus, oțelul este galvanizat la cald, cu protecție de zinc de 275 g/m2, ce asigură o rezistență ridicată la coroziune și o durată mare de viață acoperișului.

  1. Culoarea acoperișului

Un alt aspect pe care va trebui să îl iei în considerare este culoarea acoperișului. Învelitorile trebuie să se potrivească cu arhitectura casei, cu restul culorilor folosite pentru fațada casei sau cu tâmplăria acesteia. Pentru a-ți fi mai ușor, poți să încerci simulatorul de culori de la Coilprofil, care îți va arăta aspectul final al casei tale în funcție de culoarea învelitorilor alese. Specialiștii de la Coilprofil îți pun la dispoziție țigle metalice în 19 nuanțe mate și lucioase, potrivite atât pentru construcțiile moderne, cât și pentru cele clasice.

  1. Accesorii pentru acoperiș

Orice furnizor ar trebui să îți pună la dispoziție diverse piese de finisaj sau accesorii de siguranță necesare finalizării construcției acoperișului tău. În momentul în care mergi să îți achiziționezi țigla metalică, nu uita să întrebi furnizorul ce fel de piese de finisaj și accesorii îți recomandă pentru învelitoarea aleasă. Coilprofil dispune de o gamă variată de piese de finisaj, care vor completa armonios acoperișul tău.

  1. Garanția

Probabil cel mai important aspect, atunci când achiziționăm un sistem de acoperiș, este garanția. Durata de viață a acoperișului din țiglă metalică Metigla este de peste 50 de ani, iar Coilprofil oferă o garanție de 10 ani, care acoperă riscurile defectelor de materie primă.

În concluzie, dacă și tu ești în plin proces de construcție a casei și ai ajuns la alegerea acoperișului pentru viitoarea ta locuință, este bine să iei în considerare toate aspectele discutate mai sus.

Lasă un Comentariu...

*