Acoperișul perfect, frumos și trainic – Metigla STAR

Perspectiva construirii unei case este minunată, te entuziasmează, te bucură și te face să visezi cu ochii deschiși la spațiile de care te vei bucura, la grădina unde îți vei petrece timpul, la decorațiunile și textilele pe care le vei achiziționa pentru a da naștere decorului pe care l-ai văzut într-o revistă, pe un site. Cam acestea sunt primele gânduri ce ți se nasc în minte atunci când visezi la propria casă.

Din păcate lucrurile nu sunt chiar atât de simple, nu este suficient doar să ai idei de amenajare. Mai înainte trebuie să treci prin niște etape, alegerea terenului și delimitarea lui, proiectarea și abia în ultimă instanță construirea și finisarea. Și pentru că locuința trebuie percepută ca un tot, fiecare etapă este extrem de importantă. Abia când acoperișul este sus pe casă poți spune că mai ai un pic și că în curând te poți muta în casă nouă, dar nici atunci nu ești chiar așa de aproape.

Metigla STAR

Astfel, în stadiu de construcție, casa ta poate arăta într-un anumit fel, elementul final, acoperișul, fiind cel care îi oferă personalitate, scoate cu adevărat imobilul din anonimat, îi oferă personalitate și te determină să o privești ca un spațiu de locuit.

Nu de puține ori am sesizat că designul unui acoperiș poate face diferența între o casă frumoasă și una mai puțin atrăgătoare, cum la fel de importantă este și culoarea acestuia, care poate influența la fel de mult ca și designul. Alegerea unei culori neinspirate poate avea efecte secundare grăitoare asupra întregii case. Ca să fac o paralelă mai pe înțelesul tuturor, este ca și cum ți-ai cumpăra o pălărie mult prea mică sau mare pentru capul tău sau ai ales o vopsea de păr ce nu te avantajează, te îmbătrânește sau îți înăsprește trăsăturile. Avantajul în cazul unei persoane este că poți renunța la pălărie sau poți să-ți schimbi culoarea de păr, în timp ce la casă este mult mai complicat să repari ceea ce este bun stricat.

Și cu toate acestea, cu toate că aspectul este primul sesizat, primul care te determină să-ți faci o impresie, nu trebuie pierdută din vedere nici partea funcțională, care, dacă e să tragi linie, este poate cea mai importantă. Degeaba ai o pălărie frumoasă, care ți se potrivește dacă tot te uzi când plouă. De altfel, ca și în cazul unui obiect de design, care trebuie să fie și confortabil, util, nu doar atrăgător, acoperișul trebuie să respecte regulile de construcție, trebuie să protejeze, să ofere siguranță clădirii și celor care vor ocupa acel spațiu.

Astfel, acoperișul unei case este un element care trebuie privit din două perspective: utilitate și estetică.

Pornind de la aceste aspecte am căutat cea mai bună variantă de învelitoare care să coincidă cu aceste cerințe, care să se dovedească a fi cea mai bună investiție, pe o perioadă îndelungată de timp, care să ofere personalitatea locuinței și nu în ultimul rând, să completeze stilul și ambianța unei construcții.

Ne-am oprit asupra Metigla STAR, deoarece este foarte rezistentă dat fiind că este realizată din tablă de oțel galvanizat cu 275g/mp. Acest tratament de zinc garantează o foarte mare rezistență la coroziune. În plus, stratul de zinc este acoperit cu o vopsea de protecție în trei straturi, atât la interior, cât și la exterior. Culoarea învelitorii acoperișului o poți alege din cele 23 de nuanțe disponibile, mate sau lucioase, iar simulatorul de culori îți va ușura și mai mult decizia, pentru că te vei putea juca cu combinațiile de culori, până când o vei găsi pe cea mai potrivită.

Un alt avantaj pe care-l prezintă acest tip de învelitoare Metigla STAR este greutatea sa. Cele aproximativ 5kg/mp se traduc prin efecte favorabile asupra structurii clădirii, reducând costurile acesteia. Nu trebuie omisă nici ușurința cu care se montează acest tip de învelitoare și durata montării sale, extrem de scurtă mulțumită dimensiunilor mari pe care le au plăcile de țiglă metalică.

Revenind la partea de estetică, Metigla STAR are decupaj după contur care îi conferă un aspect plăcut, iar îmbinările sunt aproape invizibile, lăsând impresia de unitate. Detaliile, chiar și la nivelul acoperișului sunt cele care fac diferența, ori cu cât un acoperiș este mai bine executat, învelitoarea montată cu finețe, cu atât mai mult acest lucru o să se observe la nivel de ansamblu.

Ca o concluzie finală Metigla STAR oferă soluții optime, cu atât mai mult cu cât pe baza unui plan al învelitorii furnizat de client, fie el amator sau specialist, se poate optimiza necesarul de tablă la lungimile standard sau speciale și necesarul de accesorii, rezultând astfel o reducere a pierderilor de material și implicit a costurilor.
Metigla STAR este garantată 10 ani la culoare, iar durata medie de viață din Agrement este de 50 de ani.

Lasă un Comentariu...

*