RoofArt – sistem complet de acoperiș (țiglă metalică, sistem pluvial, accesorii)

Acoperișul este cel care transformă patru pereți într-un cămin, așa că este foarte important să nu tratezi alegerea acestuia cu superficialitate. În plus, de calitatea acoperișului ales vor depinde atât confortul termic al familiei tale, cât și gradul de protecție de care va beneficia locuința în fața unor fenomene meteo care pot pune la încercare rezistența întregii structuri: vânturi, ploi sau ninsori puternice, grindină, temperaturi foarte ridicate etc.

Specialiștii recomandă să alegi întotdeauna un sistem complet de acoperiș, pentru a putea beneficia de toate avantajele pe care le aduce o asemenea investiție pe termen lung.

Dacă te întrebi ce elemente include un sistem complet de acoperiș, atunci trebuie să știi că acesta este format din învelitoare (de obicei țiglă metalică), sistem pluvial și celelalte accesoriile aferente (în această categorie intră cele metalice, dolia, coama și capacele de coamă, șorțul de streașină, bordura fronton, racordurile la calcan dacă este cazul, opritoarele de zăpadă, setul coș de fum și alte elemente nelipsite precum folia anticondens, bureții de etanșare, șuruburi și nituri de fixare etc.).

De ce este important să montăm un sistem de acoperiș complet?

Experții în construcții spun că eficiența și durabilitatea unui acoperiș nu sunt date doar de învelitoare, ci de întregul sistem.

Când vorbim despre sisteme de acoperișuri incomplete nu putem să nu amintim și dezavantaje majore precum pagubele care vor apărea la nivelul pereților, create de umiditate/infiltrații, neajunsurile de ordin funcțional, care pe termen lung vor afecta confortul termic al locuinței și afectarea structurii de rezistență a casei.

Așadar, un sistem de acoperiș complet înseamnă mai mult decât o simplă învelitoare și reprezintă, pe termen lung, o garanție a confortului și siguranței familiei tale.

În cele ce urmează te invităm să aflăm, în linii mari, și câteva lucruri esențiale despre țigla metalică, sistemul pluvial și accesoriile pentru acoperiș de la RoofArt, principalul producător și furnizor de sisteme de acoperișuri complete de pe piața din România.

Țiglă metalică

Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, RoofArt investește continuu în asigurarea unui nivel superior de calitate al portofoliului său de produse. Țigla metalică nu face excepție de la această regulă, fiind realizată din materie primă de cea mai înaltă calitate (oțel scandinav SSAB, care este considerat a fi unul dintre cele mai rezistente materiale din lume).

Țigla metalică Umbrella® de la RoofArt răspunde, astfel, până și celor mai exigente așteptări. Cu o garanție extinsă de până la 40 de ani, acoperire de vopsea pe bază bio, tratamente anticoroziune și pentru menținerea constanței culorii în timp, acest tip de țiglă metalică îi va asigura locuinței tale un acoperiș estetic, funcțional și deosebit de rezistent.

Sistem pluvial

Un sistem pluvial este o componentă importantă a oricărui sistem complet de acoperiș și joacă un rol esențial pentru durabilitatea și funcționalitatea întregii structuri. Sistemul pluvial Scandic® de la RoofArt combină tocmai funcționalitatea cu durabilitatea și cu un aspect estetic deosebit.

Realizate, ca și țigla metalică, din oțel scandinav SSAB de cea mai bună calitate și perfect compatibile cu aceasta, sistemele pluviale au rolul de a prelua apa de ploaie scursă pe acoperiș și de a o direcționa la nivelul solului sau în rezervoare de colectare externe. Achiziția unui astfel de sistem pluvial reprezintă o investiție pe termen lung, iar raportul calitate-preț este unul dintre cele mai corecte de pe piață.

Accesorii acoperiș

Un acoperiș durabil are nevoie și de o gamă de accesorii specifice, care să contribuie la menținerea funcționalității acestuia pe termen lung și care să se integreze perfect în estetica generală.

Accesoriile au, de asemenea, un rol foarte important în menținerea siguranței sistemului de acoperiș și este recomandat ca acestea să fie achiziționate de la același producător, pentru a putea exista compatibilitate absolută cu învelitoarea.

Accesoriile de la RoofArt sunt realizate din aceeași materie primă precum panourile de țiglă, prin urmare la achiziționarea acestora vei avea garanția implicită că nu vor exista probleme de incompatibilitate de ordin funcțional sau estetic. Dolii, folii anticondens, frontoane, parazăpezi, coame, racorduri la calcan – pe RoofArt găsești o gamă variată de accesorii la prețuri dintre cele mai avantajoase.

În concluzie, montajul unui sistem complet de acoperiș achiziționat de la un singur producător reduce semnificativ riscul de apariție a unor probleme de ordin tehnic și estetic, de îmbinare precară a unor elemente sau de decolorare diferită a acestor elemente în timp.

Cu 20 de ani de experiență pe piața din România și zeci de mii de clienți mulțumiți de serviciile și produsele achiziționate, RoofArt îți pune la dispoziție soluții complete pentru acoperiș care te vor ajuta să îți transformi casa într-un loc care îi oferă familiei tale tot confortul și siguranța de care are nevoie.

Lasă un Comentariu...

*