Metigla Click și Faltz – soluții pentru acoperișurile moderne

De-a lungul timpului, așezările umane au evoluat în diferite stiluri, adaptându-se atât nevoilor locative personale, cât și a celor de ansamblu. Indiferent de trendurile prin care au trecut construcțiile, acoperișul a constituit întotdeauna o parte foarte importantă a acestora, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

92_0_0

Pentru a evidenția latura estetică a acoperișului, Coilprofil vă propune un tip de învelitoare ce se poate adapta unei game largi de tipuri arhitecturale, de la clădirile ultra-moderne, până la cele de patrimoniu. Cele două tipuri de tablă prefălțuită de la Coilprofil, Metigla Click și Faltz, se deosebesc doar prin modalitatea de montare.

Elegantă și durabilă, tabla prefălțuită Metigla Click are avantajul montajului ușor și rapid.

Tabla prefălțuită Metigla Faltz este o alegere înțeleaptă deoarece, pe lângă latura estetică, are o etanșietate superioară, fiind unul din cele mai sigure tipuri de învelitoare.

Fabricată din oțel S280 GD, de înaltă calitate, învelitoarea de la Coilprofil are o durată de viață de peste 50 de ani. Calitatea superioară a materiei prime și gama variată de culori, fac din tabla prefălțuită alegerea perfectă pentru un acoperiș durabil și elegant.

Lasă un Comentariu...

*