Metigla Click și Faltz – de la estetic la montare!

Coilprofil vine în întâmpinarea clienților săi cu două tipuri de tablă prefalțuită, Metigla Click și Faltz, fabricate din oțel de înaltă calitate şi disponibile într-o gamă largă de culori, adaptate caracteristicilor estetice ale fiecărei locuințe.

FISA TEHNICA

Din punct de vedere vizual, Click nu poate fi deosebit de Faltz. Diferența dintre ele stă în modalitatea de montare. Metigla Click se montează foarte ușor, prin clipsare, în timp ce Metigla Faltz se montează prin dublă fălțuire.

Pentru a garanta calitățile tehnice ale acoperișului, se recomandă montarea acestuia cu ajutorul unei echipe de specialiști. Şipcile din lemn pe care se montează foile de tablă trebuie să fie plasate la 35 centimetri distanţă una de cealaltă, iar tăierea foilor trebuie efectuată cu ajutorul unei foarfece de tăiat tablă (manuală sau electrică), fiind interzisă folosirea polizorului.

Montatorii de tablă apreciază acest produs ca fiind ușor de instalat și foarte durabil, cât timp sunt respectate instrucțiunile de montaj și întreținere.

Click și Faltz sunt învelitori de calitate, cu un aspect ireproșabil şi foarte versatil, putând fi adaptate unei multitudini de stiluri arhitecturale. Astfel, clienții Coilprofil au optat pentru tabla prefalţuită atât pentru proiecte de restaurare a unor clădiri de patrimoniu, cât şi pentru acoperirea unor case ultra-moderne.

Cu o rezistență mare la coroziune, acoperișul Coilprofil are o durată de viață de peste 50 de ani de la montare, timp în care își păstrează calitățile tehnice și estetice.

Indiferent către ce stil arhitectural te vei îndrepta pentru casa ta, tabla prefălțuită de la Coilprofil este alegerea perfectă, dovedită în timp.

Lasă un Comentariu...

*