Fiecare acoperiș are nevoie de o ieșire

Acoperișul casei este un element vital care te protejează de intemperii, dar pe care ai nevoie să-l protejezi la rândul tău pentru o durată de viață cât mai îndelungată. Fie că este într-o apă, în două sau în patru ape, este esențial să poți avea acces pe acoperiș.

VELUX_GVK

Picture 1 of 2

O ieșire pe acoperiș potrivită podurilor nelocuite și neizolate este perfectă pentru accesul la nevoie al coșarilor, constructorilor sau al altor meșteri. Ai nevoie de un model practic, și care să nu necesite măsuri de întreținere suplimentară, care să aibă o deschidere laterală suficient de mare ca dimensiune pentru a permite accesul.

De ce este necesară o ieșire pentru fiecare pod?

Accesul pe acoperiș prin podul casei te va ajuta să iluminezi și să ventilezi spațiul din pod, iar astfel lucrurile depozitate în pod se vor păstra într-o stare mai bună. Vei avea acces mai ușor la coșul de fum, dar și la accesoriile de acoperiș (jgheaburi, burlane). Având acces la curățarea frunzelor, zăpezii sau gheții de pe acoperiș, vei putea asigura o bună mentenanță a acestuia.

De exemplu, ieșirea pe acoperiș de la VELUX are dimensiunea de 46×61 cm, deschiderea fiind de 41×55 cm, suficientă pentru acces. Această ieșire poate fi montată pe acoperișuri cu pante cuprinse între 20 și 65 de grade, iar materialul din care este fabricată, poliuretan de culoare neagră, este rezistent în orice condiții climaterice. Este un model de acces pe acoperiș care are integrată o ramă de etanșare, ceea ce presupune un montaj ușor al acesteia. Mânerul este situat pe partea stângă, însă poate fi mutat pe partea dreaptă, fapt care se poate decide în momentul montajului.

Ieșirea pe acoperiș de la VELUX (modelul are codul GVK) este prevăzută cu geam izolator, iar fereastra poate fi fixată în trei poziții pentru ventilație. Un alt avantaj este blocatorul patentat care previne deschiderea sa accidentală și lovirea acoperișului.

Modelul VELUX GVK beneficiază de 5 ani garanție și poate fi achiziționat doar prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din țară. Pentru mai multe informații sau ofertă de preț, trimite o solicitare de pe VELUX.ro/contact.

 

One Response to “Fiecare acoperiș are nevoie de o ieșire”

Read below or add a comment...

 1. Petre Oancea says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza o solutie pentru o iesire pe acoperis pentru urmatoarele dimensiuni:
  Latime 65-70 cm
  Lunchime 70-85 cm

  Va rog sa-mi spuneti ce oferte aveti
  Multumesc,
  Petre Oancea

Lasă un Comentariu...

*