De ce să alegi Metigla pentru acoperișul tău?

Sintagma “sunt fericit pentru că am un acoperiș deasupra capului” subliniază importanța alegerii sistemului de învelitoare, în construcția casei. Acoperişul trebuie realizat cu multă grijă şi utilizând materiale de cea mai bună calitate, astfel încât să fie durabil și să corespundă atât nevoilor tehnice, cât și celor estetice ale construcției.

metiglaCalcularea pantei acoperișului este, de cele mai multe ori, decisivă în alegerea tipului de învelitoare, pentru a preîntâmpina apariţia infiltrațiilor şi a coroziunii.

Unele locuințe au acoperișul mai apropiat de plan, în timp ce altele au acoperişul foarte înclinat. În funcție de acest aspect, Coilprofil, producător de sisteme complete pentru învelitori, recomandă ţigla metalică, pentru acoperişuri cu o pantă mai mare de 15° şi tabla prefălţuită, pentru pante mai mici ale acoperişului, până la 5°.

Iată de ce să alegi acoperișul Metigla:

1. Este durabil!

Un acoperiș trebuie să reziste foarte bine în timp, deoarece înlocuirea sa presupune o procedură greoaie și costisitoare. De aceea, la construcţia casei, trebuie să aveți în vedere alegerea unei învelitori de calitate, cu o durată mare de viaţă, cu protecţie împotriva coroziunii și proiectată să reziste diverselor încercări climatice. Pentru a veni in sprijinul nevoii de durabilitate, acoperișul Metigla este produs din oțel de calitate superioară, S280 GD, într-o gamă variată de culori și modele şi având o durată de viață de peste 50 de ani de la montare.

2. Este ușor de armonizat cromatic!

Culoarea acoperișului trebuie să se armonizeze perfect cu restul locuinței. Indiferent că alegeţi o culoare mată sau lucioasă pentru acoperişul dumneavoastră, Coilprofil oferă o paletă cromatică variată, potrivită unui număr mare de stiluri arhitecturale.

3. Comenzile sunt optimizate, pentru pierderi minime de material!

Pe baza planului învelitorii, specialiștii Coilprofil optimizează necesarul de materiale pentru acoperișul dumneavoastră. Foile de țiglă metalică sunt produse la lungimea optimă pentru fiecare acoperiş în parte, astfel fiind reduse atât pierderile de material, cât și costurile finale ale lucrării. 

4. Are o greutate redusă!

Atunci când alegi Metigla trebuie să știi că este un sistem cu o greutate redusă. Mai exact, un metru pătrat de ţiglă metalică are o greutate de aproximativ 5 kilograme. Acest lucru o deosebește de țigla ceramică, care are o greutate mult mai mare, fapt ce influenţează considerabil structura și rezistența acoperișului și a clădirii în ansamblu.

5. Poți alege dintr-o gamă diversificată de modele!

Coilprofil produce o gamă diversificată de modele de învelitori, potrivite pentru orice tip de acoperiș. Atât ţigla metalică (Metigla Clas și Star), cât și tabla prefălțuită (Metigla Click și Faltz) sunt concepute pentru a se adapta uşor unei game variate de stiluri arhitecturale.

Lasă un Comentariu...

*