AMENAJĂRI EXTERIOARE

Cum să creezi felinare de gheață decorative

cum-sa-creezi-felinare-de-gheata-decorative

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și majoritatea dintre noi ne dorim un decor cât mai special și atractiv, îți sugerăm să-ți impresionezi oaspeții luminându-le calea înspre casa ta cu felinare de gheață. Acest lucru poate fi realizat într-un mod foarte simplu și deloc costisitor. Atât musafirii, cât și […] mai mult »

Cum să îți amenajezi o grădină cu trandafiri?

trandafiri

Dacă ești îndrăgostită de trandafiri și vrei să îți transformi grădina într-un mic colț de rai cu tufe de trandafiri de toate culorile, trebuie să știi că acest lucru este un pic mai complicat de realizat, deoarece trandafirii sunt niște flori care necesită multă atenție. Iată care sunt pașii pe […] mai mult »

Cum să îți amenajezi o bucătărie de vară

bucatarie

Bucătăria de vară face parte din categoria celor mai dorite elemente de către proprietarii unei case. Cu toții știm că în zilele toride de vară e un chin să stai închis în bucătărie, să gătești și să pregătești masa pentru cei dragi. Dacă te numeri printre cei care consideră gătitul […] mai mult »

Sfaturi pentru amenajarea grădinii tale

amenajare-gradina

Grădina poate fi mai mult decât un simplu spațiu verde, pe care îl îngrijești atunci când îți aduci aminte sau chiar deloc. Îți poți transforma grădina într-o oază de relaxare, într-o expoziție de flori abundente sau chiar într-un loc de servit micul dejun în diminețile calde de vară. Iată câteva […] mai mult »

Cum să amenajez o verandă

veranda-1

Veranda sau terasa închisă mai pe înţelesul tuturor poate fi o parte foarte frumoasă şi funcţională a casei tale, dacă te decizi să o construieşti. Veranda închisă este perfectă pentru zilele când vrei să te fereşti de soare, de ploaie sau pur şi simplu vrei să te relaxezi într-o camera […] mai mult »

Bougainvillea – paradisul stradal din Nafplio

378262-svetik

Când vorbesc de Grecia, îmi vin în minte tot felul de imagini spectaculoase: marea şi ale ei culori care parcă se desprind dintr-un tablou fantastic, superbele plaje, în special cele sălbatice, dar şi o mulţime de specii de flori, care îmbracă peisajul şi îl transformă într-un mic colţ de rai. […] mai mult »