AMENAJĂRI EXTERIOARE

Cum să ai intimitate în propria curte?

cum sa ai intimitate in propria curte

Majoritatea celor care decid să se mute într-o casă pe pământ o fac de dragul libertății pe care o grădină ți-o oferă, pentru spațiul interior extra de care beneficiezi și nu în ultimul rând pentru un soi de intimitate pe care în apartamentele de bloc simți că nu o ai. […] mai mult »

Altfel de decorațiuni pentru grădină

Altfel de decoratiuni pentru grtadina

O casă cu adevărat frumoasă este cea care se mândrește și cu o grădină impecabilă. Altfel, chiar dacă arhitectura construcției nu este prea fericită, pe gustul tuturor, dacă beneficiază de o grădină pusă la punct, întreținută cu meticulozitate atunci întregul ansamblu capătă un alt aspect. Astăzi, fie că mergi în […] mai mult »

Secretul unui gazon reușit!

gazon

Stai la casă? Cu siguranță, îți dorești ca totul în jurul tău să fie verde, iar iarba din curte să fie în fiecare zi proaspătă și sănătoasă, de un verde închis, deasă, gata să îți devină gazdă atunci când te așezi la picnic cu prietenii dragi! Un gazon reușit ține […] mai mult »

Trandafiri urcători pentru o grădină spectaculoasă

trandafiri cataratori

Dacă v-aș întreba care este prima floare care vă vine în minte, ați spune „trandafirul”? Majoritatea oamenilor preferă această frumoasă floare fie pentru a o dărui, fie pentru a o avea în grădină. Trandafirul, cunoscut din cele mai vechi timpuri, este o prezență nelipsită din grădinile noastre. Iar pentru a […] mai mult »

Cele mai frumoase străzi și alei cu flori din lume

01 - Grecia

Putem inventa birouri mobile, mașini de spălat inteligente, dar cu greu putem egala în frumusețe spectacolul pe care natura reușește să-l pună în scenă, în lumea noastră. Gingășia florilor „lovește” din nou și ne demonstrează cât sunt de importante în transformarea unui spațiu, interior sau exterior deopotrivă. Ele sunt protagonistele […] mai mult »

Piscina suspendată la o înălțime de 10 etaje

Piscina suspendata la o inaltme de 10 etaje

Spațiul urban devine parcă, de la an la an, tot mai neîncăpător, mai aglomerat mai sufocant. Și dacă, acoperișurile clădirilor am reușit să le transformăm în terase la înălțime, de ce nu am putea utiliza și spațiul dintre două clădiri. Cu toate că vorbim încă de un proiect, ce urmează a […] mai mult »

Cele mai frumoase pergole de grădină!

Cele mai frumoase pergole

Grădina este locul în care ne simțim cel mai bine atunci când afară este cald. În timpul verii, petrecem cât mai mult timp în mijlocul naturii, iubind fiecare colțișor verde al curții, fiecare plantă ce se cațără pe gard sau crește în colțul casei. Toți cei pasionați de grădină vor […] mai mult »