AMENAJĂRI EXTERIOARE

7 secrete pentru o gradină frumoasă tot anul

gratare de grădina

Amenajarea unei grădini este într-adevăr o muncă dificilă care necesită implicare și pasiune din partea beneficiarilor, dacă aceștia doresc ca spațiul lor exterior să-și mențină frumusețea în fiecare din cele patru sezoane ale anului. Fiecare anotimp vine la pachet cu mai multe sau mai puține task-uri, însă duse la bun […] mai mult »

8 pași către un gazon perfect

8 pași către un gazon perfect

O curte frumoasă este o curte îngrijită, cu gazon des, verde, perfect tuns. O astfel de curte poți avea și tu dacă vei ține cont de cei 8 pași de mai jos și-ți vei dota magazia cu uneltele necesare. Mașini de tuns iarba, trimere electrice, scarificatoare gazon ca acestea, foarfece […] mai mult »

8 grătare atipice pentru o grădină inedită

8 grătare atipice pentru o grădină inedită

Rolul evident al grătarelor de grădină este acelea de a ne ajută să preparăm în exterior mâncăruri la fel de delicioase sau poate chiar mai savuroase decât cele din bucătăria interioară. Cu toate acestea, nu trebuie contestat nici aportul estetic pe care un grătar îl are în grădină. În plus, […] mai mult »

5 plante ideale pentru balcon și terasă

5 plante ideale pentru balcon și terasă

Iubitorii de plante își vor dori să crească câteva soiuri chiar și atunci când locuiesc într-un apartament cu balcon mic. De altfel, așa cum unei curți îi trebuie cel puțin un copăcel pentru a-i spori frumusețea, niciun balcon nu este complet fără câteva plante, flori colorate care să completeze aspectul […] mai mult »

12 camere amenajate în grădină

12 camere amenajate în grădină

Sezonul estiva are ceva special, aproape fermecător, căci indiferent cât de cald ar fi afară ceva ne împiedică să stăm cuminți înăuntru, chiar și la 40 de grade. Lumina caldă, culorile, parfumul florilor, adierea delicată a vântului toate sunt motive pentru care încercăm să ne amenajăm spații în exteriorul casei […] mai mult »

16 piscine la care vei visa cu ochii deschiși

16 piscine la care vei visa cu ochii deschiși

Vremea de afară ne face să găsim soluții de evadare din orașul încins. Cei mai norocoși, care locuiesc la curte și deja și-au pregătit piscina nu vor simți la fel de apăsătoare gradele din termometru. Pentru restul dintre noi nu ne rămâne decât să căutăm umbra deasă a pădurilor, să […] mai mult »

10 grădini mici, cochete și relaxante

10 gradini mici

De cele mai multe ori suntem tentați să ne căutăm terenuri pe care să ne construim căminele cât mai largi, cu suprafețe cât mai mari și la fel procedem și în cazul caselor gata construite din cauza grădinilor la care visăm să le construim. Avem impresia că un teren mic […] mai mult »