AMENAJĂRI EXTERIOARE

Cel mai mare pavilion expozițional din Europa dedicat pietrei naturale, la București

Cel mai mare pavilion din Europa dedicat pietrei naturale a fost inaugurat de pe 21 septembrie de către PIATRAONLINE. Întins pe o suprafață de 800 mp, acest inedit spațiu expozițional prezintă peste 300 de produse din piatră naturală: marmură, granit, travertin, ardezie, limestone, quarțit, ardezie flexibilă și altele, cu diferite […] mai mult »

Modele superbe de bucătării de exterior

Ideile de design de bucătărie în aer liber sunt la fel de multe despre frumusețe ca și despre funcționalitate. Va trebui să luați în considerare climatul, poziționarea pentru utilități și bugetul. Din fericire, obținerea acestor elemente și obținerea aspectului dorit este destul de simplă. Începeți designul bucătăriei în aer liber, […] mai mult »

Bucătăria de vară – anexa pe care orice gospodar trebuie neapărat să o aibă!

Niciun ospăț nu se compară cu o cină servită în curtea casei, în bucătăria de vară. Nimic nu poate înlocui sentimentul pe care îl ai atunci când mănânci în natură, cu toată familia adunată în jurul mesei bogate. Bunicii noștri de la țară știau preabine că anexa destinată pregătirii bucatelor […] mai mult »