AMENAJĂRI EXTERIOARE

Cum să îţi faci o grădină verticală

Cum sa iti faci o gradina verticala 11

Ai auzit probabil de conceptul de grădină verticală. Aceasta este ideală pentru spaţiile mici, ce nu îţi permit amenajarea unei grădini tradiţionale. O poţi amplasa chiar tu pe balcon, terasă sau pe pereţii exteriori ai casei, fără să fie nevoie să apelezi la un specialist. ” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Iată […] mai mult »

Cum să îţi amenajezi o grădină de primăvară

Cum sa iti amenajezi o gradina de primavara 12

Primăvara este anotimpul în care natura renaşte, în care te poţi bucura de razele mai calde ale soarelui şi de primele flori, care îţi înveselesc şi îţi colorează zilele, iar ideal ar fi să poţi face acest lucru în propria grădină. Oricine visează la o grădină frumos amenajată, care să […] mai mult »

Cum să creezi felinare de gheață decorative

cum-sa-creezi-felinare-de-gheata-decorative

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și majoritatea dintre noi ne dorim un decor cât mai special și atractiv, îți sugerăm să-ți impresionezi oaspeții luminându-le calea înspre casa ta cu felinare de gheață. Acest lucru poate fi realizat într-un mod foarte simplu și deloc costisitor. Atât musafirii, cât și […] mai mult »

Cum să îți amenajezi o grădină cu trandafiri?

trandafiri

Dacă ești îndrăgostită de trandafiri și vrei să îți transformi grădina într-un mic colț de rai cu tufe de trandafiri de toate culorile, trebuie să știi că acest lucru este un pic mai complicat de realizat, deoarece trandafirii sunt niște flori care necesită multă atenție. Iată care sunt pașii pe […] mai mult »