AMENAJĂRI EXTERIOARE

Irigarea grădinilor cu flori

Odată cu venirea anotimpului cald, cei care locuiesc la curte încep să-şi amenajeze curtea, astfel încât aceasta să se transforme într-o oază de culoare şi bucurie. Iubitorii de flori vor demara procesul de amenajare al grădinii cu flori, alegând dintre cele mai variate specii, forme şi culori. Arşiţa verii specifică […] mai mult »

Amenajarea unei bucătării de vară

Pentru cei care locuiesc într-o casă pe pământ, amenajarea unei bucătării de vară pare a fi o idee foarte bună. Este o oportunitate ce merită luată în calcul, având în vedere temperaturile înalte la care se poate ajunge într-o bucătărie închisă, atunci când se găteşte pe timpul verii. Chiar dacă […] mai mult »

5 lucruri pe care să le ai în vedere atunci când montezi o instalație de iluminat pentru casa ta

Instalația de iluminat a locuinței tale este foarte importantă. Asigură o lumină sănătoasă, puternică și mai ales cu ajutorul unui sistem de calitate vei reuși să faci cât mai multă economie de energie. Montarea unui bec nu trebuie văzută individual, ci pur și simplu drept realizarea unei instalații de iluminat. […] mai mult »

Idei de grădinărit pentru a-ți oferi un spațiu inteligent

De la marginea minunată a pajiștilor până la granițele de piatră inteligente, aceste idei de grădinărit combină stilul cu funcția pentru rezultate perfecte. Cauți idei de grădinărit? Sau este ceva la care nu te-ai gândit nici măcar? Atunci când vine vorba de păstrarea grădinilor noastre îngrijite și ordonate, grădinăritul este […] mai mult »