AMENAJĂRI EXTERIOARE

Ce echipamente trebuie încorporate pentru o piscină mereu curată

O piscină curată și strălucitoare are un aspect atrăgător pentru înotători și nu le pune în pericol sănătatea. Descoperă ce echipamente poți încorpora în bazin pentru a ușura procesul de întreținere și igienizare a apei. Sursă foto: Shutterstock Skimmere pentru piscină Dacă vrei să beneficiezi de o piscină curată, alege […] mai mult »

Cum să incluzi iluminatul solar în amenajarea locuinței tale?

Iluminarea solară a devenit din ce în ce mai populară, iar motivele sunt întemeiate. Această formă de iluminare este ecologică, accesibilă și eficientă din punct de vedere electric. În plus, luminile alimentate solar sunt surse sustenabile și regenerabile care, odată utilizate, contribuie la minimizarea emisiilor tale de carbon. Sursă foto: […] mai mult »

Cum faci economie de energie cu uși de garaj cu telecomandă de la Smilo Holding

Vremurile actuale sunt cam incerte. Vorbim despre o inflație galopantă, când prețurile la curentul electric, gaze, combustibil și alimente cresc îngrijorător. Oamenii se gândesc cu teamă la viitorul apropiat și fac tot mai multe economii, mai ales că suntem în prag de iarnă.   Chiar și cu această problemă economică, […] mai mult »

Cum se folosește corect adezivul de termosistem

Realizarea sistemelor de izolare pe bază de polistiren extrudat este deosebit de benefică pentru eficientizarea termică a locuințelor, însă pentru a obține rezultatele dorite este nevoie de o punere corectă în operă a materialelor. Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/schele-fereastra-reparare-179206/ Un aspect important în realizarea termosistemelor îl reprezintă aplicarea corectă a adezivului, deoarece […] mai mult »

Cum alegi materialele de construcții ideale pentru proiectul tău?

În domeniul construcțiilor există proiecte de dimensiuni și caracteristici diferite, mai mici sau mai mari, precum și materiale de calități variate și prețuri pe măsură. În asemenea condiții, alegerile potrivite pot fi destul de dificile, mai ales dacă este vorba despre un proiect complex sau localizat într-o zonă greu accesibilă. […] mai mult »