AMENAJĂRI EXTERIOARE

Ai o grădină mică? 5 secrete de amenajare

Grădinăritul este o activitate relaxantă și care aduce beneficii organismului, datorită mișcărilor și a efortului moderat pe care le implică. Chiar și o grădină mică este de ajuns pentru a-ți îmbunătăți starea generală și silueta. De aceea, nu este de mirare că tot mai mulți oameni aleg grădinăritul ca activitate […] mai mult »

Nivelarea terenului: 5 pași esențiali

Nivelarea terenului 5 pași esențiali

Rezistența unei construcții depinde în mare măsură de calitatea terenului pe care aceasta a fost ridicată. Acesta trebuie să fie perfect curățat și nivelat, pentru a permite crearea unei fundații temeinice, care să poată menține clădirea. Iată care sunt pașii pe care să îi urmezi pentru a pregăti terenul înainte […] mai mult »

Flori pentru înfrumusețarea spațiilor de acasă

Unele dintre cele mai frumoase accesorii la care poți apela pentru amenajarea unui spațiu sunt cu siguranță florile. Oricare ar fi forma lor, mirosul și modul în care te fac să ai grijă de ele, pot aduce un plus de energie și prospețime oricărui loc. Alege întotdeauna flori pentru înfrumusețarea […] mai mult »

Ecologic, organic sau bio? Care este diferența?

În ultimii ani, tot mai multe produse sunt etichetate „bio”, „eco” sau „organic”. Aceste mențiuni apar, fie pe etichetele fructelor sau legumelor, fie pe pachetele cu produse alimentare sau chiar pe ambalajele produselor de curățenie sau cosmetică. Tot mai multe hipermarketuri au raioane speciale destinate produselor organice și apar magazine […] mai mult »

5 modalități prin care îți poți pregăti locuința pentru venirea iernii

Persoanele care locuiesc la casă știu prea bine că toamna nu este tocmai un anotimp de relaxare, ci acum au loc toate pregătirile pentru venirea iernii. De la curățarea grădinii, tăierea crengilor periculoase, verificarea acoperișului și a jgheabului și până la verificarea centralei, sunt numeroase sarcini care trebuie duse la […] mai mult »