AMENAJĂRI EXTERIOARE

Ecologic, organic sau bio? Care este diferența?

În ultimii ani, tot mai multe produse sunt etichetate „bio”, „eco” sau „organic”. Aceste mențiuni apar, fie pe etichetele fructelor sau legumelor, fie pe pachetele cu produse alimentare sau chiar pe ambalajele produselor de curățenie sau cosmetică. Tot mai multe hipermarketuri au raioane speciale destinate produselor organice și apar magazine […] mai mult »

5 modalități prin care îți poți pregăti locuința pentru venirea iernii

Persoanele care locuiesc la casă știu prea bine că toamna nu este tocmai un anotimp de relaxare, ci acum au loc toate pregătirile pentru venirea iernii. De la curățarea grădinii, tăierea crengilor periculoase, verificarea acoperișului și a jgheabului și până la verificarea centralei, sunt numeroase sarcini care trebuie duse la […] mai mult »

Cum alegi o motocoasă

https://www.casaidea.ro/motocoasa-cu-motor-in-doi-timpi-makita-dbc340-33-cc-2-2-cp.html#prod-gallery Atunci când stai la curte şi o suprafaţă de teren acoperită cu gazon din arsenalul de unelte şi echipamente care nu ar trebui să îţi lipsească se numără şi o motocoasa sau o maşină de tuns iarba. Când au de ales între cele două tipuri de echipamente, mulţi nu […] mai mult »

3 sfaturi esenţiale de întreţinere a drujbelor

Spre deosebire de un fierăstrău de mâna care este prevăzut doar un mâner şi o lamă dinţată, drujba este un instrument complex care necesită îngrijiri regulate şi atente. Având grijă de drujba ta pe benzină sau electrică, ai garanţia că aceasta îşi păstrează performanţele şi, totodată, îi prelungeşti durata de […] mai mult »

5 idei inedite de amenajare a grădinii

Dacă te-ai mutat recent la curte sau vrei pur și simplu să-ți redecorezi grădina, trebuie să știi exact ce-ți dorești ca să obții o amenajare de efect. Secretul este să privești grădina ca pe un întreg și să stabilești mai întâi ce rol va avea: vrei să plantezi legume și […] mai mult »