AMENAJĂRI EXTERIOARE

5 produse care îți sunt de folos în grădina ta

Vine primăvara și odată cu ea apar și lucrările din grădină. Îți dorești ca totul să fie impecabil, grădina să aibă aspectul mult visat și de aceea, pe lângă multă muncă vei avea nevoie și de anumite ustensile care să te ajute să o transformi conform schițelor tale. Mai înainte […] mai mult »

5 idei pentru amenajarea grădinii tale

gradina

Se apropie primăvara și odată cu ea apar și pregătirile pentru amenajarea grădinii tale. Schițele peisagistice trebuiesc puse în valoare, indiferent de dimensiunea terenului de care dispui. Primăvara devreme trebuie să pregătești terenul în așa fel încât totul să arate impecabil în grădina ta, atunci când poți petrece ore întregi […] mai mult »

100 tone de piatră naturală la prețuri promoționale: PIATRAONLINE BLACK FRIDAY 2017

100 tone de produse din piatră naturală se vor găsi în lumina reflectoarelor de Black Friday 2017, la PIATRAONLINE. În acest spectacol al reducerilor substanțiale toate pietrele naturale vor fi vedete: travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, ardezie flexibilă etc. Acesta este a patra editiție consecutivă de Black Friday […] mai mult »

Pregătirea curții și a grădinii pentru iarnă – sfaturile experților tehnicbazar.ro pentru alegerea motocositoarei

Se apropie cu pași rapizi anotimpul friguros și acitivitatea gospodarilor pe lângă curte încă nu s-a încheiat. Cei care încă nu au adăpostit toate ustensilele și obiectele ce trebuie ferite de intemperii ar trebui să se grăbească, pentru a evita desfășurarea acestor activități când temperaturile scăzute își intră în drepturi. […] mai mult »

O grădină de poveste! Amenajată de proprietar, această grădina a devenit punct de atracție și este apreciată de toți cei care o vizitează

Un stră-bunic și-a văzut gradina lui iubită devenind o atracție turistică după ce a transformat-o dintr-o junglă plină de buruieni într-o oază frumoasă. Robert Burns, în vârstă de 75 de ani, a petrecut 16 ani de muncă în grădina colorată care înconjoară cabana pe malurile Loch Lomond din Argyll, Scoția. […] mai mult »