AMENAJĂRI EXTERIOARE

3 sfaturi esenţiale de întreţinere a drujbelor

Spre deosebire de un fierăstrău de mâna care este prevăzut doar un mâner şi o lamă dinţată, drujba este un instrument complex care necesită îngrijiri regulate şi atente. Având grijă de drujba ta pe benzină sau electrică, ai garanţia că aceasta îşi păstrează performanţele şi, totodată, îi prelungeşti durata de […] mai mult »

5 idei inedite de amenajare a grădinii

Dacă te-ai mutat recent la curte sau vrei pur și simplu să-ți redecorezi grădina, trebuie să știi exact ce-ți dorești ca să obții o amenajare de efect. Secretul este să privești grădina ca pe un întreg și să stabilești mai întâi ce rol va avea: vrei să plantezi legume și […] mai mult »

5 sfaturi pentru a juca tenis ca un profesionist

Iubit de oameni de toate vârstele, tenisul generează pasiuni atât la nivel profesionist, cât și la nivel amator. Dacă ești pasionat de tenis și îți place să joci cu prietenii, atunci trebuie să știi că poți juca la un nivel apropiat de cel al profesioniștilor, dacă ții cont de câteva […] mai mult »

5 cei mai mari dăunători ai culturilor agricole

Alături de insecte și de ciupercile care produc diferite boli, buruienile constituie o categorie importantă de dăunători pentru culturile agricole. Fiecare fermier știe că, pentru a nu-i fi compromise culturile, este necesar să folosească periodic erbicide și diferite tratamente fitosanitare. Acestea pot preveni apariția dăunătorilor sau pot trata bolile provocate […] mai mult »

Reguli simple pentru întreținerea unei piscine

Ai reușit să îți îndeplinești visul de a avea propria piscină în care să înoți, în curtea casei tale? Atunci cu siguranță ești interesat sa descoperi câteva reguli simple, dar utile pentru întreținerea corespunzătoare a acesteia, indiferent de anotimp.  Astfel, vei avea grijă de sănătatea ta și a celor care […] mai mult »

Cum să tai lemnele pentru foc

Un șemineu clasic care te trimite în trecutul marilor scriitori romantici, o sobă moștenită de la bunici pe care ai recondiționat-o și o folosești din nostalgie sau chiar o centrală care îți încălzește toată casa. Oricare ar fi motivul, va trebuie să găsești un algoritm eficient, sigur și rapid prin […] mai mult »

3 pași către un stil de viață mai sănătos

În anii recenți, nenumărate cercetări au dezvăluit beneficiile adoptării unui stil de viață mai organic față de cel convențional. În ciuda beneficiilor uriașe, pentru foarte multe persoane adoptarea unui stil de viață organic este prea complicat, prea descurajant și prea scump. Totuși, cele mai multe familii care au început să […] mai mult »