AMENAJĂRI EXTERIOARE

Flori pentru înfrumusețarea spațiilor de acasă

Unele dintre cele mai frumoase accesorii la care poți apela pentru amenajarea unui spațiu sunt cu siguranță florile. Oricare ar fi forma lor, mirosul și modul în care te fac să ai grijă de ele, pot aduce un plus de energie și prospețime oricărui loc. Alege întotdeauna flori pentru înfrumusețarea […] mai mult »

Ecologic, organic sau bio? Care este diferența?

În ultimii ani, tot mai multe produse sunt etichetate „bio”, „eco” sau „organic”. Aceste mențiuni apar, fie pe etichetele fructelor sau legumelor, fie pe pachetele cu produse alimentare sau chiar pe ambalajele produselor de curățenie sau cosmetică. Tot mai multe hipermarketuri au raioane speciale destinate produselor organice și apar magazine […] mai mult »

5 modalități prin care îți poți pregăti locuința pentru venirea iernii

Persoanele care locuiesc la casă știu prea bine că toamna nu este tocmai un anotimp de relaxare, ci acum au loc toate pregătirile pentru venirea iernii. De la curățarea grădinii, tăierea crengilor periculoase, verificarea acoperișului și a jgheabului și până la verificarea centralei, sunt numeroase sarcini care trebuie duse la […] mai mult »

Cum alegi o motocoasă

https://www.casaidea.ro/motocoasa-cu-motor-in-doi-timpi-makita-dbc340-33-cc-2-2-cp.html#prod-gallery Atunci când stai la curte şi o suprafaţă de teren acoperită cu gazon din arsenalul de unelte şi echipamente care nu ar trebui să îţi lipsească se numără şi o motocoasa sau o maşină de tuns iarba. Când au de ales între cele două tipuri de echipamente, mulţi nu […] mai mult »