AMENAJĂRI EXTERIOARE

5 secrete care îți vor asigura o curte perfectă

21598 - secrete care îți vor asigura o curte perfectă

Arbuștii decorativi, plantele ornamentale, pietrele și elementele de apă creează, fără îndoială, o adevărată oază din orice grădină. Totuși, poate mai important ca orice, este ca grădina – fie ea mică sau mare – să ne aducă pace, bucurie și momente de relaxare. Paturile cu plante, corpurile de iluminat și […] mai mult »

4 pași simpli către o viață mai sustenabilă

21546 - 4 pași simpli către o viață mai sustenabilă

Cheia înțelegerii sustenabilității constă în a recunoaște că fiecare acțiune pe care o întreprindem afectează lumea din jurul noastru. Contrar convingerilor populare, a trăi sustenabil nu înseamnă neapărat a trăi fără nicio plăcere sau fără lux, ci că pur și simplu ești conștient de consumul de resurse și de reducerea […] mai mult »

Amenajarea grădinii în funcție de stilul dorit

Dacă locuiești la casă, unul dintre lucrurile importante care trebuie să te preocupe este amenajarea curții și a grădinii, ca să beneficiezi de un mediu cât mai plăcut și mai relaxant. De multe ori, această operațiune ridică mai multe probleme decât amenajarea locuinței, pentru că sunt mai multe aspecte care […] mai mult »

Ai o grădină mică? 5 secrete de amenajare

Grădinăritul este o activitate relaxantă și care aduce beneficii organismului, datorită mișcărilor și a efortului moderat pe care le implică. Chiar și o grădină mică este de ajuns pentru a-ți îmbunătăți starea generală și silueta. De aceea, nu este de mirare că tot mai mulți oameni aleg grădinăritul ca activitate […] mai mult »

Nivelarea terenului: 5 pași esențiali

Nivelarea terenului 5 pași esențiali

Rezistența unei construcții depinde în mare măsură de calitatea terenului pe care aceasta a fost ridicată. Acesta trebuie să fie perfect curățat și nivelat, pentru a permite crearea unei fundații temeinice, care să poată menține clădirea. Iată care sunt pașii pe care să îi urmezi pentru a pregăti terenul înainte […] mai mult »