AMENAJĂRI EXTERIOARE

5 modalități prin care îți poți pregăti locuința pentru venirea iernii

Persoanele care locuiesc la casă știu prea bine că toamna nu este tocmai un anotimp de relaxare, ci acum au loc toate pregătirile pentru venirea iernii. De la curățarea grădinii, tăierea crengilor periculoase, verificarea acoperișului și a jgheabului și până la verificarea centralei, sunt numeroase sarcini care trebuie duse la […] mai mult »

Cum alegi o motocoasă

https://www.casaidea.ro/motocoasa-cu-motor-in-doi-timpi-makita-dbc340-33-cc-2-2-cp.html#prod-gallery Atunci când stai la curte şi o suprafaţă de teren acoperită cu gazon din arsenalul de unelte şi echipamente care nu ar trebui să îţi lipsească se numără şi o motocoasa sau o maşină de tuns iarba. Când au de ales între cele două tipuri de echipamente, mulţi nu […] mai mult »

3 sfaturi esenţiale de întreţinere a drujbelor

Spre deosebire de un fierăstrău de mâna care este prevăzut doar un mâner şi o lamă dinţată, drujba este un instrument complex care necesită îngrijiri regulate şi atente. Având grijă de drujba ta pe benzină sau electrică, ai garanţia că aceasta îşi păstrează performanţele şi, totodată, îi prelungeşti durata de […] mai mult »

5 idei inedite de amenajare a grădinii

Dacă te-ai mutat recent la curte sau vrei pur și simplu să-ți redecorezi grădina, trebuie să știi exact ce-ți dorești ca să obții o amenajare de efect. Secretul este să privești grădina ca pe un întreg și să stabilești mai întâi ce rol va avea: vrei să plantezi legume și […] mai mult »

5 sfaturi pentru a juca tenis ca un profesionist

Iubit de oameni de toate vârstele, tenisul generează pasiuni atât la nivel profesionist, cât și la nivel amator. Dacă ești pasionat de tenis și îți place să joci cu prietenii, atunci trebuie să știi că poți juca la un nivel apropiat de cel al profesioniștilor, dacă ții cont de câteva […] mai mult »

5 cei mai mari dăunători ai culturilor agricole

Alături de insecte și de ciupercile care produc diferite boli, buruienile constituie o categorie importantă de dăunători pentru culturile agricole. Fiecare fermier știe că, pentru a nu-i fi compromise culturile, este necesar să folosească periodic erbicide și diferite tratamente fitosanitare. Acestea pot preveni apariția dăunătorilor sau pot trata bolile provocate […] mai mult »