Motocoasa – de ce să investiți în una și care sunt ofertele de la Bricolaj Market

Motocoasa – pare să fie acel tip de instrument, de utilaj fără de care puteți gospodări grădina. În realitate însă, poate face diferență de timp și efort în ceea ce privește munca din grădină. Omul modern își prețuiește mai mult ca oricând timpul liber. Așadar, va investi în motocoasă, dacă aceasta îi este necesară.

 

Oferte de motocoase veți regăsi la Bricolaj Market. Ofertele aici predomină în privința motocoaselor de umăr. Ruris, Green Field sunt unele dintre brandurile comercializate în acest e-shop. Iar dacă nu sunteți încă hotărâți în ceea ce privește modelul de motocoasă, având în vedere și diversitatea de modele, trebuie să știți că vă puteți baza pe cei din echipa Bricolaj Market. Iar de cumpărat, puteți face asta online, rapid, puteți plăti cu cardul, chiar și în rate. Dar, să vedem când ne trebuie motocoasa și cum face aceasta o diferență în modul în care desfășurăm activitățile agricole.

 

Motocoasa – când este aceasta necesară

 

Vă doriți ca în grădină să aveți gazonul verde, aproape de perfecțiune. Gazonul bine întreținut însă nu este atât de ușor pe cât am crede. Iată rolul unei motocoase, care vă ajută implicit să salvați timp cu misiunea de a fi gospodar în grădina voastră.

 

Cu motocoasa reușiți să îngrijiți curtea, să tundeți gazonul, să toaletați grădina. Iar varianta potrivită este cea care corespunde nevoii, în raport direct cu modul și frecvența de utilizare a motocoasei. Unul din aspectele importante în alegerea unui astfel de echipament se referă la dimensiunea grădinii. Pe măsură ce suprafața este mai extinsă, trebuie să aveți în vedere un model mai performant, versiuni profesionale. 

 

Pentru suprafețe mici, de până la 400 mp, vă este suficientă o motocoasă mică, cu un motor de aproximativ 800W/1CP.  Pentru ce depășește această valoare, veți avea nevoie mai degrabă de o motocoasă de 1000W/1.3CP, în timp ce pentru suprafețe foarte mari trebuie să folosiți o motocoasă mai mare de 1100W/1.5CP.

 

Fiecare detaliu tehnic contează

 

În alegerea tipului de motocoasă veți avea de asemenea în vedere ce greutate are, ce putere are motorul, care sunt funcțiile extra și cum poate fi folosit utilajul în siguranță. Să nu mai spunem că nu în cele din urmă și brandul producător contează la fel de mult. Aici există o competiție acerbă, iar la nivelul cumpărătorului se referă la o garanție a calității pe care un brand îl oferă.

 

Menționăm în aceeași listă și aspecte precum lățimea de tăiere sau chiar și zgomotul pe care îl produce. Pare banal în primă fază, însă când utilizați o motocoasă și începe să vibreze și să scoată un sunet asurzitor, veți regreta că nu ați avut în vedere și acest aspect.

 

Desigur, nu înseamnă că un brand mai puțin cunoscut nu este unul bun, cum nici unul care are produse scumpe nu înseamnă că va fi cel mai bun din nișă. Verificați totodată și garanția pe care o veți primi pentru orice achiziție.

 

Cât costă o motocoasă bună

 

În magazinul online bricolajmarket.ro veți găsi diversitate de motocoase și nu numai. Prețurile diferă și ele, începând cu 500 de lei și continuând cu cele ce pot depăși și 1000 de lei.

 

Investiția merită, dat fiind că aveți cu siguranță frecvență la utilizarea acesteia. Tundeți și întrețineți gazonul cu mult efort în tot sezonul cald. Este deci, de la sine înțeles, că aveți nevoie și de o alegere practică. Motocoasa este utilă în gospodărie, iar dacă este aleasă corespunzător, aceasta vă scutește considerabil de mult timp petrecut cu munca în grădină sau curte.

 

Descoperiți ofertele în pagina oficială, bricolajmarket.ro.

 

 

Contact:

 

0738851885

0721339889

office@bricolajmarket.ro

 

 

Lasă un Comentariu...

*