Montare cameră supraveghere pentru școli și gradinițe

Montare cameră supraveghere și protecția copilului tău – iată mai multe detalii

Camera de supraveghere video este un dispozitiv de înregistrare al activităților din locul în care este amplasată. Prin intermediul internetului poți vizualiza imaginile înregistrate folosind un telefon sau un laptop. Sistemele de supraveghere video au cea mai complexă tehnologie de securitate.

De ce este nevoie de o astfel de măsură de siguranță în școli și grădinițe?

Pentru că siguranța este ,,dreptul fundamental al omului”, prin montarea camerelor de supraveghere în școli și grădinițe se pot evita situațiile neplăcute. Montarea acestora este un lucru benefic atât pentru părinți, profesori, cât și pentru elevi. Monitorizarea video a copiilor în timpul orelor de curs și în pauze previne riscurile în care pot fi supuși unor abuzuri, accidente, acte de violență, dar nu numai.

Există situații în care s-au întâmplat evenimente neplăcute în unitățile de învățământ, ceea ce a determinat un număr mare de părinți să opteze pentru montare cameră supraveghere în întreaga clădire (clase, holuri), cât și în exteriorul acesteia (curte, intrare, ieșire). Datorită montării camerelor de supraveghere părinții se simt mult mai liniștiți în legătură cu siguranța copiilor în timpul orelor petrecute la școală sau grădiniță, iar situațiile neplăcute sunt pe cât posibil înlăturate. 

Introducerea camerelor de supraveghere în școli și grădinițe este  benefică pentru că:

  • Eviți situațiile în care copilul tău poate fi agresat de personalul instituției, colegi sau persoane din afara unității.
  • Reduce semnificativ actele de violență din cadrul instituțiilor.
  • Micile conflicte dintre colegi se pot rezolva mult mai ușor prin vizionarea înregistrărilor.
  • Împiedică atât incidente grave, precum violență fizică și verbală care poate avea urmări grave, pentru cadrele didactice și elevi.
  • Împiedică evenimente minore, precum furturi de haine, mâncare și bunuri care nu trebuie trecute cu vederea.

 

Pentru instituțiile de învățământ, așa cum sunt școli și grădinițe, sunt recomandate sistemele de supraveghere alcătuite din camera mixte, atât din camere de exterior, cât și de interior pentru ca instituția de învățământ să fie monitorizată în întregime și în afara oricărui pericol. Alegerea unui sistem video complex este importantă pentru ca imaginile să fie clare și concise.

Sbt Group oferă kitul de camere de supraveghere pentru grădinițe și școli, alcătuit din 4, 8, 16 camere, în funcție de numărul de săli de curs, dimensiunea clădirii și a curții. Este important ca supravegherea școlilor și grădinițelor să se facă fără oprire. Pentru că unele școli au program după-amiază, iar unele grădinițe au program prelungit, trebuie să fim foarte atenți la siguranța copiilor, pentru că este tot ceea ce contează.

De ce trebuie să ții cont în alegerea camerelor de supraveghere?

Există câteva criterii de care trebuie să ții cont în alegerea camerelor de supraveghere indiferent de locul în care vrei să le amplasezi, fie că este vorba despre instituțiile de învățământ, depozite sau locuință.

 Gândește-te la următoarea întrebare: de ce ai nevoie de montarea camerelor de supraveghere? Apoi, alege camerea supraveghere în funcție de:

– locul în care va fi instalată (interior sau exterior),

– metoda de alimentare,

– ce trebuie să supravegheze,

– condițiile în care va funcționa.

Pentru a alege sistemul video potrivit nevoilor tale, contactează-ne, iar un specialist te va îndruma în alegerea produsului potrivit pentru instituția în care va fi montat. Atât elevii, cât și cadrele didactice vor fi în siguranță, iar procesul educațional se va desfășura în mod corespunzător. Monitorizarea clădirii, claselor, intrării și ieșirii se poate face foarte simplu și eficient cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Tehnologie de calitate, echipamente necesare, montarea complete, chiar și mentenanța sunt doar câteva dintre lucrurile pe care ți le oferă Sbt Group. Pentru ca tu să fii convins că ai copilul în siguranță, alege un kit complet de camere de supraveghere pentru școli și grădinițe, și astfel poți fi sigur că ai ales tot ceea ce este mai bun pentru copilul tău.

 

Lasă un Comentariu...

*