Monitorizare video pentru locuința ta – 5 lucruri pe care să le ai în vedere

Monitorizare video – mai exact, o soluție potrivită pentru locuința ta, atunci când vrei să te asiguri de orice fel de fraudă îndreptată împotriva acesteia sau mai ales bunurilor din interior.

Dacă te numeri printre aceia care vor să își pună la adăpost business-ul sau locuința, dacă vrei să pleci liniștit în concediu, iată că prin montarea unui sistem de supraveghere care să asigure o bună monitorizare video poți să fii liniștit și asta pentru că cele mai bune kit-uri din piață vor fi montate de SBT GROUP, fiind posibilă atât supravegherea video la interior, cât și la exterior.

Iată mai jos 5 lucruri pe care să le ai în vedere atunci când vrei să realizezi monitorizare video pentru locuința ta:

 1. Gândește-te ce fel de kit să alegi.

În funcție de numărul de camere, de suprafața spațiului pe care vrei să îl asiguri de orice astfel de fraude la securitatea fizică, ar fi bine să alegi și kitul care să corespundă nevoilor tale. Ceea ce este bine să știi este că nu tot ceea ce se potrivește pentru supravegherea unui business se potrivește și pentru supravegherea unei locuințe și tot așa.

Un sistem de supraveghere video propus de SBT GROUP pentru locuință conține un kit alcătuit din:

 • DVR cu 4,8,16 camere (în funcție de nr camerelor)
 • Camere video exterior cu IR 20m, 40m, 80m
 • Hard pentru stocarea informatiilor 1T
 • Surse de alimentare;
 • UPS;
 • Retelistică + Conectica aferenta;

 

 1. Camerele de supraveghere – de cea mai bună calitate

Pentru ca imaginile transmise să fie cât mai clare este bine să alegi pentru monitorizare video acele camere de supraveghere de cea mai bună calitate, fie pentru interior, fie pentru exterior. Chiar dacă numărul produselor din piață este destul de divers, în realitate, trebuie să acorzi multă atenție calității acestora și mai puțin prețului de vânzare. Ceea ce este bine de știut este că o cameră de supraveghere proastă îți va putea oferi calitate slabă a imaginilor și în același timp este posibil să se defecteze mult mai repede.

 

 1. Cere consultanță!

Dacă nu știi ce soluție să alegi astfel încât să fie potrivită pentru tine, ar fi bine să ceri consultanță unei firme specializate. Experii SBT GROUP te pot ajuta cu cea mai bună susținere, pornind de la servicii de consultanță de cea mai bună calitate și până la cea mai bună tehnologie. Nu te sfii să întrebi atunci când nu cunoști cum anume să procedezi și care sunt cele mai bune soluții pentru tine.

 

 1. Nu cumpăra fiecare produs separat!

Chiar dacă pe alocuri s-ar putea să găsești prroduse mai ieftine și care să se încadreze în bugetul tău, ar fi bine ca întreg kitul de monitorizare video să fie ales de la o singură firmă. În plus, ar fi bine să optezi pentru soluția completă – și anume aceea de a monta acest sistem de supraveghere video cu ajutorul lor, garantându-ți lucrarea.

 

 1. Optează pentru monitorizare prin intermediul unui dispecerat

Iată o altă opțiune potrivită pentru tine. Desigur, te poți ocupa și personal de monitorizarea video a locuinței tale, însă poate că ar fi mult mai simplu dacă ai alege să faci monitorizarea prin intermediului unui dispecerat. Aceștia vor supraveghea constant locuința ta și vor interveni prompt ori de câte ori observă că ceva este în neregulă, garantându-ți siguranța bunurilor și a persoanelor care locuiesc acolo.

Alege SBT GROUP – soluția pentru ca locuința ta să fie protejată de orice pericol și mai ales cea mai bună opțiune atunci când vine vorba despre supraveghere video a locuinței tale.

În funcție de nevoile tale, avem disponibile mai multe variante de kituri de monitorizare video, pe care le poți regăsi aici.

Lasă un Comentariu...

*