De ce să montezi camere de supraveghere pentru casă la curte?

Montare cameră supraveghere – de ce să montezi camere de supraveghere pentru casa ta la curte? Ce avantaje vei avea?

Indiferent că locuim la bloc sau la casă, siguranța noastră e primordială. Trăim într-o lume în care nu mai există acel respect între generații, compasiune pentru persoanele bolnave sau pentru vârstnici. Suntem complet vulnerabili atât în societate, cât și în propria locuință.

     Important este să știm cum să prevenim o serie de incidente, mai ales dacă locuim la casă. Este un spațiu deschis, facil celor care au intenții total greșite vis a vis de proprietatea pe care o deținem. Tocmai din acest motiv este foarte important pentru noi să putem supraveghea în permanență proprietatea, fie și de la distanță. Poți face acest lucru foarte simplu, montând camere de supraveghere. Deții astfel controlul deplin asupra locuinței tale chiar dacă te afli acasă sau te afli la job, în concediu, la cumpărătur, etc.

     În prezent, montare camera supraveghere este destul de facilă, iar costurile, comparativ cu serviciile oferite, sunt foarte accesibile oricărui venit. Acestea variază în funcție de complexitatea sistemului, performanțele și calitatea acestuia, și nu în ultimul rând, de numărul de camere ce urmează sa fie montate. Acest sistem este compus din DVR-ul a cărui capacitate depinde de numărul de camere ce urmează a fi montate,  camerele propriu-zise, hardul pe care se stochează informațiile, sursa de alimentare, UPS și cablajele aferente instalării.

    Există pe piața liberă o sumedenie de firme care montează sisteme de supraveghere atât pentru interior, cât și pentru exterior, pentru locuințe, bănci, instituții, spații comerciale, parcări, etc. Dacă te afli în situația de a nu ști ce ofertă să alegi, încearcă SBT. Pentru prompitudine, seriozitate, bună comunicare, materiale și servicii de calitate, service permanent și de ce nu, pentru prețurile rezonabile, merită să încerci oferta.

     Montare cameră supraveghere este un lucru necesar în zilele noastre, având în  vedere că poți ști în permanență ce se întâmplă pe proprietatea ta. Camerele de interior au un rol foarte important atunci când ești plecat de acasă mare parte din timp și ai un animal de companie, un copil de vârstă mică pentru care ai angajat o bonă, un bătrân sau un bolnav care necesită îngrijire, ori ai personal angajat pentru menaj sau bucătărie.

   Nimic mai simplu, programul îți este instalat pe telefon sau pe tabletă și poți accesa în orice moment imagini cu ce se întâmplă în locuința ta. În plus, sistemele de supraveghere îi determină și pe cei care sunt supravegheați să-și ducă la îndeplinire sarcinile pentru care au fost angajați, fără ezitare, dar reprezintă, în același timp, un mijloc de probă în situații care necesită soluționarea prin probațiune.

   Astfel, poți vedea ce face animalul tău de companie, copiii sau persoanele care locuiesc în casa ta sau se află în grija ta. Poți sta liniștit, fără să îți pui prea multe întrebări dacă acasă este totul în regulă, ai totul sub control de la distanță. Angajații SBT te vor sfătui unde și cum să fie direcționate camerele pentru a surprinde exact ceea ce dorești în locuința ta.

       Aceeași importanță o au camerele și în cazul în care se produce o spargere cu scopul de a te deposeda de bunuri sau doar cu scopul de a devasta  spațiile din varii motive. Nu numai că ai șansa de a sesiza la timp ce se întâmplă, dar imaginile stocate sunt un mijloc de probă în instanță și în prinderea delincvenților care au dat naștere evenimentului în cauză.

     Dacă nu dorești să supraveghezi din interior pentru că nu te afli în situațiile enumerate, este foarte bine să montezi camera la exterior. Specialiștii de la SBT te vor sfătui și de această dată câte camera sunt necesare și cum să le dispui la exterior pentru a capta imaginile cheie cu respectarea prevederilor legale privind vecinătatea și spațiile publice. Și în acest caz, camerele de supraveghere pot da imagini importante în situații care necesită probațiune, poți să le accesezi ușor de pe telefon sau tableta, ai control asupra proprietății în orice moment.

     Indiferent de varianta aleasă, montează sisteme de supraveghere la casa ta atât pentru propria siguranță cât și pentru a celor din preajmă. Alege cu încredere SBT GROUP pentru a te convinge de calitatea serviciilor și pentru a elimina o parte din grijile care te stresează.

Lasă un Comentariu...

*