Ce surprize puteți face bărbaților din viața voastră prin cadourile de Crăciun? FunFox vă dă idei

Se apropie cu pași repezi acea perioadă din an când bifăm petreceri după petreceri, sărbătorim finalul anului și dăm goana după cadouri. Mulți caută reducerile, alții vânează ideile outside the box. Până la urmă cadouri oferim an de an. Să fie ceva special, înseamnă să facem ceva mai mult. Așadar, dacă sunteți în căutare de idei potrivite drept cadouri de Crăciun pentru bărbații dragi din viața voastră descoperiți FunFox.

 

Ce cadou este potrivit pentru un bărbat?

 

Cu siguranță veți regăsi pe rafturile magazinelor de nișă – fie ele fizice sau cele virtuale – la fel de multe cadouri Craciun ca și în anii trecuți. Multe dintre ele sunt despre obiecte de decor și despre tot ce este specific acestui sezon de iarnă. Căni cu print de Crăciun, coronițe sau aranjamente sunt printre clasicele variante de idei de cadouri.

 

La FunFox însă veți găsi ceva mai diferit. Tocmai acesta este farmecul lor, că sunt atipice. Sunt mai multe șanse să impresionați și deci să creați celui căruia îi înmânați un cadou o amintire unică. Iată ce noutăți veți găsi la FunFox în categoria special dedicată cadourilor de Crăciun pentru bărbați:

 

Lampă de birou – este un obiect practic, deci are toate șansele să fie un cadou deosebit. Veți regăsi aici varianta de lampă ce imită luna, cea cu picior sau cu întrerupător magnetic. Dacă este genul de bărbat minuțios și apreciază fiecare detaliu ar fi bine de ales lampa lună 3D. Dacă este fan al stilului minimalist va aprecia desigur lampa cu picior.

 

Set cu produse de bărbierit – bărbaților cărora le place stilul clasic de bărbierit vor aprecia un astfel de cadou. Un set ce include produse pentru bărbierit, ulei, cremă și apă de toaletă va face ca fiecare episod de bărbierit să fie un răsfăț.

 

Puzzle-uri 3D – pentru cei pasionați de obiecte de decor complexe, un puzzle 3D poate fi și una și alta. Și veți găsi destul de multe variante aici, de la cele din lemn ceas cu calendar Zodiac și până la cele cu sistem solar, ce au și cutie muzicală inclusă. Puzzle-urile sunt interesante și intrigante pe tot parcursul asamblării, iar de montaj se va ocupa desigur cel care și primește acest tip de cadou. Ulterior, va expune cu maximă mândrie ceea ce a creat cu efort propriu, adică o decorațiune complexă.

 

Cunoașteți un pasionat de călătorit? Un cadou potrivit pentru acesta poate fi harta răzuibilă care este, de asemenea, disponibilă la FunFox. Puzzle 3D din lemn, cutie muzicală Orașul de Crăciun sau diverse organizatoare sunt alte câteva opțiuni. În total aproximativ 300 de idei de cadouri barbati sunt înșiruite aici. Imposibil să nu găsiți ceva potrivit pentru orice vârstă.

 

Cadoul de anul acesta, o goană după ceva inedit

 

Cadourile sunt mai mult decât simple obiecte alese, împachetate. Cadourile sunt bucuria de a dărui acel ceva ce devine o amintire pe viață. Și aici există o etichetă despre ce alegem și cum înmânăm cadoul.

 

Nu subestimați împachetatul spre exemplu sau personalizarea. Veți demonstra că sunteți atenți până la cele mai mici detalii și că ați pregătit totul cu migală. Iar efortul acesta nu rămâne nerăsplătit, desigur. De la funfox.ro veți avea transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 de lei și livrare rapidă. Chiar dacă veți lasă totul pe ultima sută de metri, veți avea timp suficient pentru a analiza și a returna dacă este cazul, pentru a putea alege altceva.

 

FunFox are oferte diverse. Descoperiți fiecare categorie de cadouri din acest e-shop și reducerile curente. Veți putea face alegerile potrivite pentru cadourile planificate pentru toți membrii familiei!

 

 

 

Contact:

contact@funfox.ro

 

 

 

Lasă un Comentariu...

*