Cât de mult contează o lenjerie de pat în decorarea locuinței. Vedeți gama de produse Coneltex

Orice element pe care îl implementăm în redecorarea unei locuințe este important. Ai nevoie de inspirație, dar și de imaginație, pentru a-ți pune amprenta în crearea unui spațiu unic.

 

Majoritatea timpului ni-l petrecem în locuința noastră și asta pentru că este locul ce ne oferă confort și relaxare. Tocmai de aceea punem suflet în fiecare obiect sau element pe care îl achiziționăm pentru locuința noastră. Acestea au devenit mai mult decât simple trucuri de înfrumusețare ale unui spațiu. Sunt elemente ce au un rol important și multe dintre acestea sunt practice. Tot aici încadrăm și textilele precum lenjerie pat de lux, cuverturile, pernele și păturile.

 

Lenjeriile de pat, practice și cu rol estetic

 

Oamenii caută în general calitate și sunt destul de atenți atunci când vine vorba de detalii. Designul unei lenjerii de pat poate schimba foarte mult designul încăperii în care ne odihnim.

Psihologic vorbind, culorile au un impact asupra vieții noastre și ne transmit energii pozitive.

 

Spre exemplu, atunci când ne cazăm la un hotel sau o pensiune, faptul că lenjeriile de pat sunt de un alb imaculat, ne transmite o stare bine și de liniște. Ne odihnim mai bine pentru că în subconștientul nostru asociem albul cu un loc curat și pur.

 

Același lucru ne dorim să îl implementăm și în locuința noastră, astfel că atunci când ne cumpărăm o lenjerie de pat ne atrage culoare, dar și calitatea acesteia.

 

Coneltex este un magazin online de nișă de unde ne putem alege orice ne dorim în materie de textile. Sunt producători de produse de calitate, iar mulți din domeniul Horeca colaborează cu aceștia.

 

Toate textilele au un design deosebit și pot completa într-un mod inedit designul casei noastre.

 

Pentru camerele de dimensiuni mai mici putem alege lenjerii de pat de culori mai deschise, pentru a lumina spațiul, dar și pentru a da impresia de un spațiu mai mare. Pentru o notă de eleganță și de lux, pentru un dormitor de dimensiuni mai mari, putem alege culorile mai închise.

 

Ce înseamnă o lenjerie de calitate superioară

 

De regulă, prima dată cumpăm vizual. Ne atrag culorile și imprimeurile pe care dorim să le abordăm. Însă, calitatea unui lenjerii de pat nu constă doar în model, ci și în materialul din care a fost realizată.

 

Cele din bumbac sunt printre cele mai preferate lenjerii de pat. Sunt rezistente în timp, indiferent de numărul de utilizări și spălări. În plus, bumbacul este un material hipoalergenic, ce ne va feri de alergii sau iritații ale pielii.

 

În plus, această țesătură se adaptează în funcție de anotimp. Vara răcorește, iar iarna încălzește. Este prietenoasă cu pielea și o lasă să respire fără ca să mai transpirăm. În acest context, vom avea un somn de calitate.

 

Din gama de produse de la Coneltex mai puteți alege și pilote, perne, fețe de masă, cuverturi, pături și multe altele, toate de o calitate excepțională. Accesați pagina oficială pentru a descoperi produsele, cât și prețurile acestora.

 

Date de contact:

0735 194 314

office@coneltex.ro

Lasă un Comentariu...

*