Achizițonează aceste baterii externe oferite de Dual Store și vezi avantajele aduse!

De ce să optezi pentru a achiziționa o baterie externă? Care este utilitatea ei și de unde o poți cumpăra? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Unul dintre elementele de care nu te poți lipsi ale unui telefon mobil este bateria externă. În ultimii ani, aceasta s-a transformat dintr-un accesoriu într-o componentă de bază a unui smartphone. Fără achiziționarea unei astfel de baterii externe, telefonul mobil nu poate avea o autonomie mai mare de câteva ore, iar tocmai de aceea fiecare persoană știe cât de importantă este o astfel de componentă în viața de zi cu zi.

Există o mulțime de modele de baterii externe, fiecare cu performanțe, capacități și specificații diferite, în funcție de nevoile pe care le ai. În următoarele rânduri îți vom prezenta care sunt avantajele aduse de bateriile externe oferite de DualStore:

  • Funcțiile unei baterii externe

Există nenumărate funcții pe care le poate avea o baterie externă, dar printre cele mai importante avantaje ale acesteia sunt:

  • Porturile de încărcare, acestea sunt într-un număr cât mai mare, în cazul în care îți dorești să încarci mai multe dispozitive simultan,
  • Indicatorii led care îți permit să vezi cantitatea de energie stocată și gradul de încărcare al bateriei externe.
  • Modul în care se poate încărca bateria externă

Folosind încărcătorul telefonului mobil poți încărca direct la priză bateria externă, ceea ce oferă o încărcare foarte rapidă, comparativ cu cea prin USB la un alt dispozitiv.

  • Capacitatea unei baterii externe

Capacitatea bateriilor externe este măsurată în miliamperi pe oră (mAh), cu cât această capacitate este mai mare, cu atât încărcarea telefonului mobil poate fi mai rapidă și o poți folosi pentru încărcarea de mai multe ori a acestuia, dar și a altor dispozitive cu un consum mai mare.

DualStore îți oferă nenumărate produse de ultimă generație care te pot ajuta în orice moment. Achiziționează una dintre bateriile externe oferite de DualStore și beneficiză de avantajele pe care ți le poate aduce. Din momentul achiziționării unui acumulator extern, nu îți vei mai face griji în legătură cu bateria telefonului tău mobil și astfel, te poți bucura de conexiunea cu prietenii în orice moment. Iată câteva dintre bateriile externe oferite de DualStore:

Bateria externă Xiaomi Mi Power Bank 3 este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face în legătură cu capacitatea pe care un acumulator o poate avea. Cu o capacitate de 10000 mAh aceasta este realizată dintr-un material foarte rezistent, aliaj de aluminiu. Cu o dimensiune de 147 x 71.2 x 14.2 milimetri și o greutate de 252 de grame o poți transporta cu tine în orice loc. Cu acest acumulator extern poți beneficia de conectori prin USB, Micro-USB și USB Type-C.

  • Acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank 2, 5000mAh, Micro-USB, USB-A, Încărcare rapidă, Încărcare la putere mică

Bateria externă Xiaomi Mi Power Bank 2, are o capacitate de 5000 de mAh confecționată dintr-un material de calitate, aliaj aluminiu. Tipul bateriei este litiu-polimer cu o tensiune a intrării curentului electric de 5V / 2A și cea de ieșire a acestuia este de 5V / 2A. Cu o încărcare rapidă sau la putere mică, poți încărca telefonul mobil, smartband-ul sau casca bluetooth, dar nu numai. Cu o dimensiune de 127 x 68.9 x 10.7 milimetri și o greutate de 250 de grame o poți transporta cu tine în orice loc.

Achiziționează aceste baterii externe oferite de Dual Store și vezi avantajele aduse! Atunci când ai foarte multe lucruri de făcut într-o zi și nu ai acces la o priză pentru a încărca telefonul mobil sau orice alt dispozitiv, bateria externă este foarte utilă. Din cauza multitudinilor funcțiilor telefonului tău mobil, de la ecranele cu rezoluție mare, procesoarele puternice și până la numeroasele aplicații pe care le folosești, consumul de energie al bateriei este din ce în ce mai ridicat și tocmai de aceea necesită un acumulator extern. DualStore îți oferă baterii externe care să te ajute în cele mai neașteptate momente în care rămâi fără baterie la smartphone-ul tău și nu numai, o poți folosi chiar și pentru încărcarea camerei video sau aparatului foto.

Lasă un Comentariu...

*