Cum arată locuința transformată într-o veritabilă junglă!

În momentul în care pui piciorul în apartamentul lui Summer, o tânără din Brooklyn, ai impresia că ai pășit de fapt într-o junglă. Acest lucru se datorează faptului că Summer a strâns nu mai puțin de 500 de tipuri de plante ce au transformat întregul apartament într-o adevărată junglă interioară!

Apartamentul din Brooklyn are o suprafață de 1.200 de metri pătrați, iar Summer a început să adune plantele ciudate în apartamentul său încă de acum 11 ani. Summer a studiat mediul înconjurător în școală, dar iubirea sa pentru natură și pentru agricultură a început chiar din copilărie, de când a crescut în zona rurală a Pennsylvaniei printre găini și plante cultivate chiar de mâna ei. Grădina din apartamentul său necesită o foarte mare atenție, dar și mult timp. Summer trebuie să facă față lipsei de spațiu și să găsească cele mai bune soluții pentru plantele sale. Ea susține că este bucuroasă că are ferestre pe ambele părți ale casei, iar în acest fel poate crește destul de multe plante care au nevoie de razele soarelui.

Dacă la început era o simplă pasiune pentru plante, cu timpul, Summer a început să cultive chiar și plante care se pot mânca sau diverse legume. Marea ei dorință este să se poată hrăni doar din cultura proprie. Uneori, visează și la creșterea unor găini în apartamentul și ala prea mic pentru plantele adunate, însă, Summer se trezește rapid la realitate și știe că proprietarul apartamentului nu va fi niciodată de acord cu creșterea animalelor în apartament.

Apartamentul lui Summer nu este doar o junglă interioară, ci și un spațiu de relaxare. Se observă atenția la detalii și dorința ei de a transforma acest spațiu într-unul extrem de prietenos în care să te simți ca acasă. Plantele sunt scoase în evidență de culorile vii de pe pereți, din obiectele de mobilier sau din pernele decorative. În apartamentul lui Summer vei găsi chiar și un hamac în care te poți relaxa și poți inspira aer curat. Pentru că Summer chiar poate spune că respiră în fiecare zi aer curat fără să fie nevoită să iasă din casă.

Pasiunea lui Summer este atât de mare încât primește lunar o alocație pentru îngrijirea plantelor. Faptul că oamenii îi apreciază munca și o admiră pentru perseverența sa e tot ce îi aduce satisfacție tinerei. Singurul ei sfat pentru cei care îi trec pragul este: ”Fă din casa ta un cămin atât de călduros încât musafirii tăi să nu își mai dorească să plece din ea.”

Iată o galerie foto cu apartamentul lui Summer!

Cum arata locuinta transformata intr-o veritabila jungla_1

Picture 1 of 7

About Cristina Rosu

Lasă un Comentariu...

*