O casă absolut superbă, practică și elegantă în același timp

De ce este culoarea bej atât de răspândită în industria locuințelor?  Află din articolul următor în care îți vom prezenta o casă superbă.casa bej

Alegerea culorilor exterioare este o provocare cu care se confruntă mulți proprietari. Spre deosebire de culorile folosite în interiorul casei, culorile casei folosite la exterior sunt mult mai greu de schimbat, adesea necesitând angajarea unei echipe de profesioniști ceea ce implică, evident, și un buget mai mare.

De aceea, ar trebui să te gândești serios înainte de a alege culoarea casei și să ții cont de câteva aspecte.

În primul rând, ar trebui să ții cont de arhitectura casei. Spre exemplu, o casă construită în stil clasic, cu un singur etaj, ar trebui să fie zugrăvită în culori naturale, de genul bejului sau al maroului deschis.

De asemenea, un aspect foarte important este și arhitectura caselor din cartier. E evident, sau cel puțin așa ar trebui să fie, că nu vei putea zugrăvi casa în roșu sau albastru dacă restul caselor vechine sunt albe sau bej.

c1

Picture 1 of 10

Prezentarea casei.

Această casă are 3 dormitoare, 2 băi și o suprafață de 145 mp.

Designul casei este unul simplist, iar culorile alese pentru exterior sunt complementare și foarte clasice și elegante. Vopseaua și detaliile sunt speciale pentru a crea un stil unic care este caracteristic iubirii, și anume roșul îmbinat la perfecțiune cu bejul. Acoperișul este încastrat cu nuanțe de gri. Un living cu balcon în fața intrării din față și balcon la etajul al doilea, oferă casei echilibrul arhitectural de care are nevoie.

De asemenea, arhitectul a folosit și negru în decor tocmai pentru a echilibra paleta coloristică, oferindu-i totodată o notă de eleganță și seriozitate. Acesta este încadrat perfect în întregul casei, pe terasa din oțel. Scările de dale negre sunt și ele extrem de bine integrate, amestecându-se împreună pentru a forma un monoton.

La intrarea în casă, există un ”tobogan de sticlă” care are rolul de deschide puțin spațiul. Casa beneficiază și de câteva aspecte favorabile în ceea ce privește economisirea spațiului și utilizarea de facilități moderne. Ea este gândită astfel încât să îi poată oferi proprietarului toate beneficiile de care are nevoie în momentul în care locuiește în ea. Spre exemplu, casa are două uși de acces, una principală și alta secundară, din care se iese în curte, iar geamurile sunt proiectate astfel încât să lumineze toată suprafața casei. Terasa de la intrare este și ea generoasă, astfel încât musafirii se nu se înghesuie în moemntul în care vin în vizită.

Casa este decorată cu suprafețe albe superbe, care reglează unghiul și luminează zonele umbroase.

Lasă un Comentariu...

*