Povestea adolescentului care a ridicat o casă fără niciun ajutor

În zilele noastre este destul de dificil să ridici o casă fără să ai vreun ajutor financiar. Însă, atunci când îți dorești ceva suficient de mult și te lupți pentru idealul tău, de cele mai multe ori reușești. Este și exemplul acestui adolescent care la doar 16 ani a reușit să își construiască o casă care să îi ofere confortul necesar. Austin Hay a învățat de la o vârstă fragedă că viața de adult nu este chiar atât de ușoară și că una dintre cele mai mari greutăți ale acestei etape este chiar plata ratelor pentru un credit pentru locuință. Așa că, s-a pus pe treabă și a început să lucreze pas cu pas la prima sa locuință, una construită fără fonduri străine.

Singurii bani pe care Austin i-a investit în casa sa au fost 2.000 de dolari cu care a cumpărat o platformă pe roți. După achiziționarea acestei platforme, Austin a început construcția casei sale de vis. Austin este preocupat și de mediul înconjurător, motiv pentru care majoritatea materialelor folosite la construcția casei sunt recuperate de la diverse centre de reciclare din Sonoma, California. Toate ușile și ferestrele casei sale sunt refolosite, în acest fel Austin putând să se laude și cu faptul că locuința sa este și una eco-friendly.

Familia și prietenii au fost alături de Austin pe tot parcursul construirii casei, cu diverse donații în momentele în care Austin simțea că nu mai poate continua din lipsă de fonduri, sau cu sfaturi și încurajări. De fapt, aceste sfaturi și aprecierea celor din jurul său sunt lucrurile care l-au făcut pe Austin să nu se dea bătut în ciuda dificultăților și să își ducă la bun sfârșit proiectul început.

Casa lui Austin este una micuță, dar fermecătoare. În interiorul casei și-a amenajat o zonă de gătit, cu frigider, chiuvetă și o plită pentru gătit, o mică baie cu duș și un spațiu de birou. Casa a fost compartimentată extrem de bine, iar Austin chiar a reușit să amenajeze și un mic etaj la interior. Mai exact, deasupra zonei de gătit a fost amenajat din lemn un mic dormitor.

Austin nu a vrut doar să dovedească lumii că va reuși să își construiască o casă fără o investiție prea mare, ci chiar a început să locuiască în ea. El refuză să se întoarcă acum în casa părinților, o casă infinitv mai mare și cu condiții mai bune și consideră că un spațiu mai mic, al tău, înseamnă o viață mai fericită, dar și facturi mai mici.

Noi îl felicităm pe Austin și ne-am dori să auzim cât mai multe exemple de tineri care își iau viața în piept și care luptă din greu pentru a avea o locuință a lor. Iată cum arată căsuța lui Austin!

Povestea adolescentului care a ridicat o casa fara niciun ajutor_1

Picture 1 of 6


About Cristina Rosu

Lasă un Comentariu...

*