Madonna este în căutarea unei locuințe la Lisabona. Clădirea care i-a atras atenția

Madonna a anunțat prin intermediul contului Instagram că s-a mutat în Portugalia, într-un imobil luxos de patru etaje din exclusivistul cartier Lapa, rezervat doar celor cu dare de mână. Este vorba de un imobil care timp de două decenii a fost reședința ambasadorului Marii Britanii la Lisabona, potrivit presei portugheze. Prețul cerut pentru proprietate a fost de 7.500.000 €.

O casă fabuloasă. La aproximativ 20 de mile în afara Lisabonei, imobilul de aproximativ 5,5 hectare este ancorat de un minigolf grandios din secolul al XVIII-lea, în stil revival, maghiar, de peste 16 000 de metri pătrați, proiectat și construit în 1865 de către arhitectul Antonio Manuel da Fonseca. Amplasarea colosală, ciudată și detaliată, cu patru etaje, cu patru dormitoare și 7 băi, nu este în prezent locuibilă, dar, conform detaliilor de listare, a avut parte de refacere structurală substanțială, inclusiv adăugarea de suporți de oțel și înlocuirea celor 150 de ani fundații de piatră vechi.

11

Picture 1 of 5

 

Reparații capitale. Vor fi necesari câțiva ani și fără îndoială multe milioane de dolari pentru renovarea, restaurarea și actualizarea în mod corespunzător a reședinței principale, unde, la sfârșitul anilor 1800, viitorul rege al Portugaliei, D. Carlos de Bragança, și mireasa lui Maria Amélia, au petrecut o parte din luna de miere. Cu toate acestea, starul internațional, încă răzvrătit, se poate așeza imediat în proprietate, dacă alege așa, din moment ce imobilul include în plus o reședință secundară de aproximativ 4.700 de metri pătrați, renovată în mod extensiv și luxos de arhitectul portughez Thiago Bradell . Există, de asemenea, o cabină de îngrijire de aproximativ 1,110 metri pătrați. Grădinile imobilului au fost proiectate într-un “stil romantic”, în conformitate cu materialele de marketing, cu un mic lac, mai multe izvoare și fântâni, și vegetație luxuriantă, care include copaci rar, cum ar fi stejari centenari, cedri și palmieri.

Vedetei îi plac casele scumpe. Madonna a avut  mult timp domiciliul principal în New York City. A deținut anterior un apartament combinat în stil Art Deco, combinat cu 6000 de metri pătrați, în clădirea Hall of Harperley din partea superioară a West Side, pe care a vândut-o în 2013 pentru suma de 16 milioane de dolari, dar continuă să dețină o unitate suplimentară la etajul al șaptelea al clădirii pe care l-a înființat în 2008 pentru 7 milioane de dolari. Anul trecut a depus o plângere împotriva consiliului clădirii în legătură cu o schimbare de reguli care avea ca efect să nu permită copiilor, angajaților sau prietenilor ei să locuiască în apartamentul de la etajul șapte, când nu era acolo.

Vedeta, pasiune pentru case. Madona a dat partea de sus a Vestului pentru partea superioară a Estului, cândva după 2009, când a plătit 32 de milioane de dolari pentru o casă triplă de aproximativ 12.000 de metri pătrați, care suferit renovări semnificative. De asemenea, deține o proprietate ecvestră de 50 de hectare, în Bridgehampton, NY, achiziționată la începutul anului 2010, în două tranzacții separate, dar continue, care evidențiază proprietăți totale de 7,2 milioane de dolari.

Sursă foto: beupinlisbon.com

 

 

 

Lasă un Comentariu...

*