Lady Gaga și căminul său, cât un resort

De aproximativ un an de zile celebra cântăreață și scriitoare, Lady Gaga deține o minunate proprietate în Malibu ce ar putea să concureze cu lejeritate cu orice resort de la noi din țară.

Contrar așteptărilor, contrar imaginii pe care și-a creat-o din momentul lansării sale și până relativ recent, această casă nu are nimic dark în ea, ba din contră am putea spune, este un cămin în adevăratul sens al cuvântului.

casa lui lady Gaga (1)

Picture 1 of 39

Personal, nu știu de ce anume sunt mai încântată, panorama superbă, deschiderea către ocean, arhitectura mediteraneeană a locuinței sau felul în care este amenajat interiorul, un spațiu cald, luminos, atât de primitor. Sunt colțuri peste colțuri ce dezvăluie intimitate, apropiere și căldură, grație materialelor utilizate, a culorilor blânde, discrete, precum și pieselor de mobilier. Una dintre încăperile ce mi-a atras atenția și care pare să trădeze o urmă din fosta Lady Gaga este una din băi, în care predomină negrul. Există totuși un element ce înviorează atmosfera și anume brâul colorat, în culori energice ce amintesc de un stil oriental, de un loc însorit și condimentat.

Totodată, un alt loc de nota 10, din punctul meu de vedere, este balconul cu a sa atmosferă relaxată, cu comodă joasă acoperită de o saltea, îmbrățișată de lumină naturală din toate părțile.

Văzută în ansamblu, proprietatea aduce cu un resort recreativ, mai cu seamă dacă facem trimitere la facilitățile de care aceasta dispune: piscină cu apă sărată, SPA, o sală de jocuri, o cramă cu 800 de sticle de vină, 12 băi, două piste de bowling, o sală de cinema și nu în ultimul rând un teren extrem de generos cu o grădină colorată, animată, frumoasă și ademenitoare.

Clădirea construită în anul 2005 a fost achiziționată cu un cost de 23 de milioane de dolari și are o suprafață de aproximativ 1000 mp.

În ceea ce privește compartimentarea, spațiul este cât se poate de aerisit, pentru că arhitecții au optat pentru un spațiu deschis, un open space grandios ce te poartă dintr-o cameră în alta, dintr-o zonă în alta. Detaliile care-i oferă particularitate și opulență acestui spațiu, mai cu seamă celui de la parter unde au fost gândite livingul și diningul, sunt tavanele înalte, ce amintesc de minunat stil mediteraneean prin prezența bârnelor din lemn și a candelabrelor cu multe brațe elegante.

Urcând un etaj ajungi în zona rezervată dormitoarelor, amenajate cu mult bun gust, în tonuri pale. Faci cunoștință și cu impunătorul dressing, râvnit de majoritatea dintre noi pentru numeroasele sale spații de depozitare.

În cele din urmă, cred că cel mai potrivit ar fi să priviți singuri imaginile, căci aceste cadre sunt extrem de grăitoare și cu siguranță vor reuși să transmită mult mai multe decât orice cuvânt.

Sursa foto: www.latimes.com

Lasă un Comentariu...

*