Idei de vacanță! Cele mai frumoase locuințe ale lumii, ce pot fi închiriate!

Casa Seashell din Mexic

01

Picture 1 of 6


Atunci când privești Casa Seashell din Mexic, cu siguranță nu îți dorești un alt mod de recreere. Designul aparte al construcției, dar și priveliștea de-a dreptul copleșitoare reușesc să satisfacă cerințele celor care închiriază locația.

Odată cu trecerea timpului, oamenii reușesc să transforme locul în care stau, punându-și amprenta uneori într-un mod cu totul inedit.

Casa Seashell din Mexic imită lumea acvatică. Albă imaculat, cu forme și design cu totul aparte, dotată cu piscină cu un contur cu totul diferit, casa reușește să surprindă prin farmecul său deosebit. Tot ceea ce este creat aici, din grija unor arhitecți care locuiesc în apropiere, pare desprins din lumea poveștilor din basme.

Casa Seashell din Mexic este situată pe Insula Mujeres, având asemănarea unei scoice în adevăratul sens al cuvântului. Casa a fost ridicată grație inspirației deosebite a unor arhitecți cunoscuți, cu scopul de a fi închiriată. Și da, dacă îți dorești să petreci în acest loc o noapte de vis, o poți face la un cost de 335 dolari pe noapte.

Casa se mai numește și Casa Caracol. Aceasta este una dintre cele mai frumoase case din lume.
VEZI ȘI ALTE LOCUINȚE FEERICE ALE LUMII!

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Lasă un Comentariu...

*