Exterior rustic, interior elegant

Cu un exterior ce nu trădează foarte mult din ceea ce vei descoperi în scurt timp, această locuință englezească a fost ridicată având la baza stilul arhitectural specific locului, un argument prea puțin luat în serios de restul dintre noi.

Exterior rustic, interior elegant (1)

Picture 1 of 9


Proiectată pentru a găzdui un parter extins și un etaj foarte înalt, clădirea se remarcă prin combinația atipică de cărămidă, lemn și țiglă metalică.

Cu toate acestea, adevăratul spectacol se să la interior, acolo unde designul interior îți pune puternic amprenta dând naștere unui cămin luminos, elegant cu accente rustice și moderne, cald și ademenitor ca o plăcintă de casă gustoasă în care s-au folosit cele mai bune ingrediente și toată dragostea ce poate fi cuprinsă într-un suflet.
Prima încăpere care ne convinge că merită toată atenția nostră este camera de zi, livingul, potolit în ceea ce privește baza cromatică la care s-a recurs, care totodată a permis inserarea accentelor roșii ce amintesc de decorul suedez. Nu atât culorile și formele, ori texturile sunt cele care definesc acest spațiu, cât mai degrabă tavanul înalt, lemnul masiv și priveliștea 360 de grade. Înconjurată de ferestre, camera de zi este invadată de lumina naturală, căpătând o aură blândă aproape perfectă.

Dar acesta este doar o zonă, pentru că în imediata apropiere să descoperim o altă variantă a livingului, un salon concentrat în jurul a ceea ce ar vrea să fie un șemineu. La fel de blând ca și prezență, salonul capătă un aer mult mai oficial prin intermediul pieselor de mobilier elegante, clasice.

Diningul reprezintă fără doar și poate etalonul eleganței în acest cămin, o trăsătură pe care a dobândită prin prezența candelabrului cu „lacrimi” din sticlă, a scaunelor nobile și nu în ultimul rând a ușilor franțuzești și a tavanului din sticlă. Atmosfera este sublimă numai prin jocul de umbră și lumină prezent în orice moment aici.

De aceeași senzație am fost cuprinsă și le vederea dormitorului, cu grinzi masive și storuri din lemn, cu un pat king size și tăblia îmblânzită de formele sinuase și detaliu dantelat din lemn specifice stilului clasic.

Baia este singura care se remarcă printr-o tușă modernă, actuală, iar camera adolescentină printr-un iz de eleganță feminină împrospătată cu o culoare vibrantă.

sursa foto: www.housetohome.co.uk

Lasă un Comentariu...

*