Cum arată casa lui Rachel din Friends

Friends este unul din cele mai amuzante seriale pe care le-am văzut vreodată, care m-a făcut să iubesc ideea de gașcă, de ironie și m-a făcut să înțeleg că normalul nu poate fi definit.

Cum arata casa lui Rachel din Friends (1)

Picture 1 of 12

Mi-a plăcut încă de la început apartamentul în care Monica și Rachel și-au petrecut o bună parte din tinerețea lor, însă, trebuie să recunoaștem, nu se compară cu ceea ce astăzi reprezintă căminul lui Jennifer Aniston, actrița care a interpretat-o pe Rachel.

Arhitectural Digest prin cele 12 imagini publicate reușește să ne convingă că avem de-a face cu un interior cu personalitate, un interior departe de a fi banal sau, din contră, foarte rigid. De altfel, imobilul de la 1970 a fost transformat cu ajutor specializat într-un cămin relaxant și primitor. Acest lucru este trădat chiar de la intrare prin intermediul terasei, cu streașină prelungită, îmbrăcată cu lemn de Cumaru, cu umbreluțe și podea acoperită cu travertin. O primă imagine și deja te simți în vacanță, într-un loc de refugiu minunat.

Cu toate aceste, unul din primele argumente care au determinat-o pe Jennifer să achiziționeze acest imobil a fost intrarea impunătoare și, mai cu seamă, candelabrul din sticlă de Murano.

Asta spune multe despre actrița Jennifer Aniston, că este un om pasionat de frumos, că este un om care apreciază designul de calitate. De altfel, aceasta s-a implicat serios în amenajarea acestui spațiu și chiar a realizat câteva desene pentru a personaliza pereții propriului cămin.

Trecând dintr-o încăpere în altă descoperi în fiecare spațiu un detaliu, un colț care reușește să-ți capteze atenția și să te facă să visezi cu ochii deschiși la cum ar fi să locuiești aici. De pildă lacul cu pești Koi ce poate fi admirat chiar din living, aproape că nu mai sesizezi nicio canapea, niciun fotoliu pufos și masiv datorită acestei zone.

De asemenea, zona Spa, obținută din alăturarea unui dormitor matrimonial cu o baie, prin designul și funcțiunile sale reușește să de o nouă valoare întregii locuințe.
Ți-a plăcut acasă la Jennifer Aniston? Ce altă casă de vedetă ai vrea să mai vizităm împreună?

 

sursa foto: www.architecturaldigest.com


Lasă un Comentariu...

*