7 case cam cât un dormitor clasic

În timp ce noi ne batem capul cu creditele Prima Casa sau creditele imobiliare pentru a ne achiziționa o locuință, fie ea apartament sau casă pe pământ, americanii renunță la casele lor pentru căsuțe pe roți sau căsuțe în miniatura cam cât un dormitor.

00

Picture 1 of 26


Casele cam cât un dormitor clasic la noi au devenit noul vis american, ele devenind din ce în ce mai populare în rândul celor de peste ocean.

Motivul pentru care aleg bucătăriile și băile minuscule, dormitoarele formate dintr-un pat suspendate este cât de simplu și evident, dacă am sta să dăm puțin timpul înapoi, au realizat că nu au nevoie de prea mult pentru a fi fericiți. Ba mai mult, prin intermediul materialelor de calitate, a pieselor de mobilier multifuncționale și datorită posibilității de a locui în mijlocul naturii sau oriunde găsești un loc pentru a instala o casa de 18,5 mp noul stil de viață îi satisface prin prisma libertății pe care o simt și totodată, datorită faptului că în felul acesta își pot urma pasiunile de care pentru multă vreme au uitat. Astfel, fie că sunt mari amatori de cățărat, alpinism, fotografie sau scris, natura și aceste case cam cât un dormitor le sunt cei mai buni aliați.

În plus, după cum se spune, acasă nu este un loc definit în spațiu, acasă este în sufletul nostru. Ori dacă mintea și inima ne sunt împăcare am putea locui fizic oriunde.

Aceste mici bijuterii, cu arhitectură delicată și structură din lemn le-am descoperit pe www.boredpanda.com


Lasă un Comentariu...

*