Un apartament cu mult șarm din Barcelona

Când vin spațiile de locuit nu doar în spații confortabile, ci și arătoase, cu personalitate.

Un apartament cu mult sarm din Barcelona (1)

Picture 1 of 7

Și chiar dacă ne dorim originalitate nu este nimic rău să privești și să analizezi locuințele altora, numai așa vei avea termen de comparație, numai așa îți vei putea da seamă că sunt combinații de materiale și texturi ce merită încercate în propriile cămine.

O adevărată sursă de inspirație este și acest apartament din Barcelona, o capodoperă a designului interior, un decor contemporan ce se remarcă prin lumină și un ușor iz medieval dat de cărămida veche și frumoasele grinzi din lemn.

Localizat în inima orașului, într-o zonă cu străduțe strimte și întunecoase și construcții cu arhitectură istorică, acest apartament vine ca un protest la toate aceste elemente, el fiind inundat de lumină, caracterizat de linii drepte și simple, și detalii contemporane.

Așa cum se poate remarca cu ușurință albul este cel care domină spațiul, este omniprezent, este actorul care oferă farmec elementelor din jur sau elementele din jur îl pun în valoare pe el.

Cu toate că în materie de arhitectură a spațiului putem spune că imobilul a rămas neschimbat, ba mai mult au fost păstrate elemente originale, precum bârnele și cărămida de care aminteam mai sus, acest cămin îți insuflă un aer foarte modern. Împrospătarea atmosferei s-a realizat prin intervenții delicate și totuși suficient de vizibile.

Corpurile de iluminat, detaliile metalice, elementele hi-tech sunt cele care aduc nota de modernitate spațiului, la fel ca și masa rotundă din marmură.

sursa foto: freshome.com

Lasă un Comentariu...

*