O amenajare cu iz industrial într-un apartament de 92 mp

Încă de la debutul său, stilul industrial nu a pierdut prea mult timp pentru a se face remarcat și apreciat de specialiștii în amenajări interioare.

O amenajare cu iz industrial într-un apartament de 92 mp (1)

Picture 1 of 5

Cu precădere utilizat în spațiile comerciale, în concept store-uri și restaurante, stilul industrial devine un reper și pentru locuințele convenționale.

Apartament sau case, ori spații de lucru, acest concept îmbină modernul, cu minimalismul, eleganța cu confortul.

Aceste atribute le descoperim și-n prezentarea noastră, un apartament de 92 mp din Toronto, Canada, amenajat într-un mix de stiluri, dominat discret de elemente industriale.

Fără doar și poate suprafețele vitrate generoase sunt un punct de interes, un factor cheie în acest decor. Lumina naturală devenind instrumentul cel mai facil de a pune în evidență un colț, un scaun Eames, un covor sau un scaun de bar inedit.

Extrem de apreciată în această amenajare este, din punctul nostru de vedere, și asocierea cromatică dintre tonurile predominante de gri, negru, albastru și detaliile blânde precum crem-ul, verdele și roșul.

De asemenea, pe lângă piesele de mobilier cu semnătură sau fără, achiziționate din IKEA sau realizate de unul dintre proprietari este de remarcat și hamacul din living, atât de nepotrivit și totuși atât de natural inserat în acest spațiu.

sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Lasă un Comentariu...

*