Jennifer Lopez locuiește într-un apartament de 600 mp

Câți dintre voi nu v-ați gândit la stilul de viață al vedetelor și mai ales la locuințele pe care le posedă, unde se retrag pentru a se odihni și pentru a-și continua rutina glamouroasă?

Jennifer Lopez locuieste intr-un apartament de 600 mp (1)

Picture 1 of 12

Ei bine, pentru mine tot timpul a reprezentat un subiect de interes, încă de când eram pe acasă cu părinții și pe MTV se prezentau case ale unor VIP-uri hollywoodiene.

Mă fascina opulența și totodată prin această simplă ridicare de cortină reușeam să-i cobor de pe piedestalul unde-i cocoțasem pe toți și să înțeleg cu acea minte de copil că sunt oameni ca și noi, că tot într-un pat dorm, chiar dacă este de mii de euro, și că la fel ca și restul muritorilor pentru a exista au nevoie de mâncare, de siguranță, de un cămin deasupra capului.

Pasiunea de a descoperi locuințele vedetelor și locuințe frumoase în general a rămas, chiar s-a dezvoltat, iar astăzi sper să vă transmit un strop din încântarea ce mă cuprinde pe mine atunci când fac cunoștință cu interioare precum cel al lui Jennifer Lopez.
Actrița, în vârstă de 45-46 de ani, și-a cumpărat cu nu foarte mult timp în urmă un splendid penthouse într-un imobil antebelic, cu o suprafață de aproximativ 600 mp.

Cred că este unul dintre interioarele vip care m-au încântat cel mai mult. Evident vorbim de o altă clasă, de materiale de foarte bună calitate, de piese de mobilier celebre, de spații ample, luminoase, dar moderne. Da, moderne, căci majoritatea acestor celebrități, din nu știu ce motiv, au tendința de a-și transforma locuințele în muzee. Interioare care ar trebui să-i relaxeze din toate punctele de vedere sunt grele, oficiale, atât de clasice și elegante încât ai impresia că te-ai întors în timp în epoca Elisabetană.

Revenind la locuința de 600 mp posedată de Jennifer Lopez, de altfel cel mai mare apartament din New York, aceasta este cât se poate de actuală, de angrenată în prezent.

Cele patru dormitoare și șase bai sunt caracterizate de o anumită lejeritate care nu-mi este străină, un confort pe care oricare dintre noi și l-ar dori.

Inundată de lumină naturală, chiar și din tavan prin intermediul tunelului, această locuință se lăfăie în spațiu și nu musai din cauza metrilor pătrați, mai mult decât evidenți, ci și datorită jocului cromatic neutru, precum și a pieselor de mobilier ce nu se îngrămădesc pe fiecare centimetru.

Farmecul adevărat al locuinței se ascunde însă în altceva, nu neapărat în albul preferat al artistei sau în mobilierul cu semnătură, ci în ușile duble franțuzești străjuite de arcade deschise ce oferă o eleganță suplimentară, în tavanele înalte brăzdate de grinzi masive și nu în ultimul rând în cele patru terase la care are acces din diferite părți ale locuinței.

 

sursa foto: www.people.com

Lasă un Comentariu...

*