Cum arată căminul unui artist?

Se spune că orice cămin trădează din personalitatea proprietarului și acest lucru este cât se poate de adevărat. Așadar, atunci când intri în contact cu un spațiu ce aparține unui artist, indiferent în ce domeniu activează, este imposibil să nu sesizezi o diferență izbitoare față de o locuință comună, să-ți dai seama că ai de-a face cu un spirit liber, creativ.

Cum arată căminul unui artist (1)

Picture 1 of 17

Ori același impact l-a avut și acest studio asupra mea încă de la prima imagine, cea de deschidere a materialului.

Este ceva în această amenajare ce te face să nu o tratezi ca pe oricare altă.

100 mp, atâta are, oricum poate mult mai mult decât numeroase apartament de doua camere de la noi, însă acești 100 mp au ceva special.

Nu sunt încărcați cu piese de mobilier, cu spații de depozitare. Sunt personalizați cu mici accente de culoare, în special roz (culoarea preferată a artistei ce ocupă acest spațiu) și bineînțeles cu numeroase fotografii, fapt care trădează meseria proprietarei.

În ceea ce privește stilul de amenajare avem de-a face cu unul eclectic, cu un mix de elemente ce fac trimitere la feminitate, la rebeliunea ce zace în firea artistului, la jobul pe care proprietara îl are și-l îndrăgește.

Și pentru că această locuință joacă și rolul de spațiu de lucru, ori pentru un fotograf lumina este esențială, fiecare colțișor pare să fie inundat de lumina naturală ce pătrunde pe ferestrele foaaarte generoase.

Acest spațiu este o adevărată carte de vizită pentru cea care folosește obiectivul zi de zi, este extrem de ordonat, dar foarte cald și primitor. Este dominat de alb pentru a spori senzația de lumină și spațiu, dar nu este lipsit de culoare și energie.

În plus, ceea ce trebuie menționat și apreciat este proveniența pieselor de mobilier, multe dintre ele fiind achiziționate din IKEA sau Zara Home. Sunt într-adevăr și alte piese, unele cumpărate chiar din târgurile cu vechituri.

Cert este că rezultatul este mai mult decât satisfăcător, este luminos și creativ ca o fotografie reușită.

sursa foto: www.apartmenttherapy.com – Alicia Macias

Lasă un Comentariu...

*