Rezidență de lux în stil Art Deco

În amenajarea acestei rezidențe de lux, puternicele influențe Art Deco și amestecul de clasic și romantic au fost definitorii. Am profitat de spațiul generos și mi-am propus să aduc viață și culoare într-un decor anost și lipsit de vitalitate, printr-o schemă de design interior inedită.

Rezidenta de lux in stil Art Deco

Picture 1 of 5

Credite Foto: Andreea Goia


Feminitatea caracteristică își face astfel simțită prezența în fiecare încăpere. Am introdus în decor piesele de mobilier curbate, oglinzile înrămate, tablourile și pattern-urile florale, toate contribuind la eleganța definitorie.
Datorită spațiului amplu, ce caracterizează această rezidență de lux, am împărțit livingul în trei zone distincte, delimitate vizual. Șemineul și cele două fotolii din piele, asortate cu accesoriile opulente, cu inserții de bronz și auriu absolut superbe, găzduiesc “poveștile la gura sobei”.
Un alt cadru original este colțul colorat, amenajat pentru partidele de “small talk”, fiind inundat de lumină și de accesorii în stil Art Deco. Sfeșnicele, lampadarele și draperiile din matase delicată, gama JAB Anstoetz, se remarcă în mod deosebit, subliniind rafinamentul specific unei rezidențe de lux.
Cinele în familie se țin în jurul mesei rotunde și a scaunelor deosebite prin armonia formelor și a culorilor, aflate în cea de-a treia zonă, romantică și elegantă.
Bucătăria păstrează aceeași idee de originalitate și feminitate. Am asigurat o trecere fluidă, în vederea extinderii confortului creat, păstrând linia culorilor calde, a pattern-urilor florale și a decorațiunilor feminine.
Grădina e locul de reculegere și relaxare, mediul perfect al zilelor frumoase și calde. Lemnul nobil al mobilierului, florile și petele de culoare, plus accesoriile potrivite creează un spațiu inedit pentru serile de vară, în care proprietarii își pot răsfăța simțurile în voie.

By Genoveva Hossu

Str.Horea nr.10, ap. 5 | 400174,
Cluj-Napoca | www.ingeno.ro
www.genovevahossu.ro

Lasă un Comentariu...

*