Karin̕ s Kids Academy – de la natură la confort!

Orice părinte își dorește pentru copilul său un mediu educațional în care să se dezvolte frumos și în același timp să se distreze și să își trăiască copilăria. Grădinițele din ziua de astăzi încearcă să se ridice la standardele impuse de cele mai multe ori de părinți, însă foarte puține reușesc să facă asta. Karin̕ s Kids Academy este o grădiniță unică în România, care pune accent pe o educație personalizată, într-un mediu cât mai prietenos și sănătos. Cine nu și-ar dori ca cel mic să aibă ocazia să învețe, la propriu, în mijlocul pădurii, într-un spațiu special amenajat pentru nevoile sale?

FATADA_PRINCIPALA

Picture 1 of 5

Karin̕ s Kids Academy aduce în România pentru prima dată un concept american, care susține faptul că cei mici trebuie să se dezvolte într-un mediu lipsit de poluare, cu aer curat și cu mult spațiu de mișcare. De aceea, când intri pe poarta grădiniței Karin̕ s Kids Academy vei vedea că ea este împărțită pe mai multe zone de activități distractive care au scopul de a dezvolta anumite tipuri de inteligență. Fiecare zonă este gândită special pentru a corespunde nevoie copiilor și pentru a le asigura confortul și mediul optim pentru învățare. Există zone pentru dezvoltarea limbajului și a comunicării, zone speciale pentru activitățile sportive, zone de creație, zone de muzică sau zone de dezvoltare personală și socializare, fiecare având un scop precis în educația copiilor.

Revenind la ideea principală, Karin̕ s Kids Academy oferă copilului tău un spațiu interior în care să învețe lucrurile elementare și un spațiu exterior în care să pună în practică lucrurile învățate. Practic, curtea este o extensie a sălilor interioare în care copilul se poate desfășura, poate alerga în voie și poate socializa cu restul copiilor din clasa sa. Natura le va oferi copiilor acel sentiment de protecție, oferindu-le pas cu pas, câte puțin din minunile sale. Copiii pot alerga în voie pe aleile colorate sau pe câmpia cu flori, pot urca dealurile artificiale sau podurile peste râu, se pot cățăra în copaci și pot culege fructe din livadă (fără să fie certați) sau pot ajuta la menținerea grădinei cu legume.

Nu în ultimul rând, spațiul interior este compartimentat conform nevoilor copiilor și asigură un nivel înalt de confort. În acest sens, cei de la Karin̕ s Kids Academy au investit într-un sistem de aer proaspăt care asigură oxigenarea corectă a creierului copiilor, oxigenare ce are un rol extrem de important în dezvoltarea copiilor încă de la vârste fragede. Mai mult decât atât, nu va trebui să îți mai faci probleme că cel mic va răci des pentru că șansele de răspândire a microbilor în interiorul grădiniței sunt extrem de mici, având în vedere că aerul viciat este scos din încăpere cu ajutorul sistemului de aer iar în locul lui este introdus aer proaspăt.

În concluzie, grădinița Karin̕ s Kids Academy a construit, pas cu pas, un mediu educațional unic, în care copiii vor învăța să socializeze, să comunice atât cu cei de vârsta lor, cât și cu adulții, să se respecte și să ofere respect celor din jur și în același timp să se dezvolte în ritmul propriu, ajutați de cei mai buni specialiști. Petrecerea timpului în natură va ajuta și la îmbunătățirea performanțelor academice, dar și la reducerea riscului de apariție a unor afecțiuni des întâlnite la copii, cum ar fi sindromul deficitului de atenție. Karin̕ s Kids Academy – educație și distracție în natură pentru cei mici, dar și pentru cei mari!

Lasă un Comentariu...

*