Un studio intim și cald

Din nou mi se confirmă faptul că nu ai nevoie de mii de metri pătrați pentru a te simți confortabil, pentru a te simți acasă, relaxat și destins.

Un studio intim si cald (1)

Picture 1 of 14

Acest studio intim și cald, este creația Elis Popescu, de la designist.ro, în colaborare cu arhitectul George Barbu și reușește să surprindă, într-un singur spațiu funcționalitatea, designul de produs, dar și atmosfera pe care fiecare dintre noi o caută în propria locuință.

Poate păra greu de crezut, dar acest studio intim și cald este în București, mai exact într-un ansamblu cu un nume inedit, cu un concept deosebit, The Park.

Ceea ce m-a atras inițial, înainte de vizita site-ul ansamblului (pe care-l puteți vizita și voi accesând linkul thepark.ro), a fost colaborare frumoasă pe care The Park a avut cu designerii și, mai ales, faptul că fiecare dintre acești specialiști, cunoscuți în domeniul amenajărilor interioare, a avut un buget, și nu unul exagerat așa cum te-ai aștepta vizualizând imaginile.

Amenajarea asupra cărei ne-am oprit este un studio, o locuință formată dintr-o singură cameră, în care regăsești cinci zone distincte.

Este exemplu viu că: Da, se poate să scoți maximul dintr-o garsonieră confort 3, sau așa cum este denumită astăzi un studio.

O singură cameră reunește într-un singur loc camera de zi, bucătăria, un dormitor, un dressing și un loc de luat masa.

Pe lângă obiectele de design, absolut adorabile (cel mai mult îmi plac scaunele care amintesc de clasicul tirbușon) extrem de atrăgătoare este paleta cromatică. Galbenul muștar și albastrului pal fac împreună o echipă minunată, o combinație desăvârșită, elegantă, urbană, relaxantă. În plus, micile detalii ce fac trimitere discret la tradiția populară, precum taburetul în trei picioare, perna cu al să imprimeu inedit în alb și negru, preșul colorat ce reproduce din tonurile de bază ale amenajării, toate construiesc un decor special, fresh, aerisit.

Acest spațiu, așa cum ni se dezvăluie, ar putea fi ocupat cu lejeritate de un student, un tânăr sau de ce nu un cuplu căruia îi place orașul, îi place să descopere locuri frumoase precum locuința lor.

Totodată, trebuie să recunosc, bucătăria îmi stârnește invidia, este simplă, compactă, dar dotată cu tot ceea ce trebuie pentru a te bucura de o cafea proaspătă dimineața și de o cină sănătoasă seara.
Din punctul meu de vedere este o amenajare de nota 10, nu-i găsesc niciun cusur. Felicitări!, Felicitări specialiștilor pentru că au investit extrem de eficient cei aproximativ 6000 de euro și felicitări The Park pentru că reușește să mă convingă altfel.

Sursă foto: The Park

Lasă un Comentariu...

*