Cum arată cea mai frumoasă grădiniță privată din România?

Grădinița Karin’s Kids Academy uimește prin conceptul său, acela de a amenaja o curte exterioară compartimentată pe diverse zone de dezvoltare, unică în România și Europa, și de a integra natura și în spațiul interior al grădiniței.

Cum arată cea mai frumoasă grădiniță privată din România?

Picture 1 of 12

Grădinița Karin’s Kids Academy s-a concentrat în special pe construirea unei relații între copii și natură, având în vedere că în zilele noastre, copiii petrec din ce în ce mai puțin timp afară. Karin’s Kids Academy îi provoacă pe cei mici să descopere natura la pas, să alerge prin pădure, să se bucure de livada cu pomi fructiferi sau de grădina cu legume, să se joace în căsuțele din copaci și să hrănească animalele din cadrul mini-fermei. Toate aceste activități, aparent banale, au un rol extrem de important în dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a celor mici.

Spațiul interior uimește prin echilibrul perfect dintre elementele moderne și cele naturale. În interiorul fostului conac, au fost amenajate 14 săli de clasă, dar și alte spații destinate activităților desfășurate. La Karin’s Kids Academy se pune accentul pe libertatea celui mic, iar acest lucru se poate observa și la nivelul amenajării interioare. Spațiul interior pare unul deschis către natură, cu ferestre mari care fac legătura cu lumea care se află de cealaltă parte a geamului, iar anularea ușilor nu face altceva decât să întărească această libertate și comunicare între spații.

Adaptarea celui mic începe de la primul pas făcut pe poarta grădiniței. În cazul grădiniței Karin’s Kids Academy, încă de la primul pas, copilul este fascinat de natura din jurul său, acest lucru contribuind decisiv la relaxarea lui și la apariția sentimentului de încredere și siguranță. Primul contact al celui mic cu spațiul interior se întâmplă în zona recepției. Tocmai de aceea, s-a optat pentru o amenajare cât mai simplă a încăperii, dar atractivă pentru cei mici. Regăsim culori naturale (verde, albastru) dar și elemente din natură precum mușchi, plante, scoarță de copac sau diverse compoziții cu piatră.

Vestiarul este de departe locul cel mai vesel din întreaga grădiniță atunci când cei mici se întâlnesc înaintea cursurilor pentru a se echipa pentru o nouă zi de distracție! Karin’s Kids Academy încurajează interacțiunea, socializarea și comunicarea, motiv pentru care acest vestiar reunește în fiecare dimineață toți copiii, indiferent de grupa din care fac parte. Și în cazul vestiarului s-au optat pentru nuanțe cât mai naturale, iar centrul vestiarului este locul în care cei mici își pot face încălzirea pentru activitățile zilnice, desenând cu creta pe tablă sau distrându-se cu jucăriile.

Sala de mese comunică cu mediul înconjurător prin niște ferestre mari, care asigură o priveliște minunată pentru cei mici în timpul mesei. Copiii pot astfel observa cum își lasă amprenta fiecare anotimp peste copacii din pădure. În anotimpul rece, atunci când vremea nu permite realizarea activităților în mijlocul pădurii, în aer liber, sala de mese devine sală de sport, fiind echipată cu panouri de cățărare și alte zone de distracție.

Dacă vrei să vezi cu ochii tăi cum arată cea mai frumoasă grădiniță privată din România, tot ce trebuie să faci este să ieși din haosul din București, să păsești alături de cel mic în mijlocul pădurii Băneasa și să intrați în lumea magică Karin’s Kids Academy!


Lasă un Comentariu...

*