Watchshop.ro, cel mai mare magazin online cu ceasuri

Watch shop este fără doar și poate cel mai mare magazin online de ceasuri. Aici puteți găsi oferte variate, ceasuri de damă, bărbătești, dar și ceasuri speciale, de perete, de birou, de buzunar sau chiar pentru copii. Colecția este una foarte mare, iar prețurile pe care Watchshop.ro le oferă sunt mai mult decât avantajoase.

Istoria ceasului

Sute de mii de ani au trecut de când noi, oamenii, am reușit să observăm că umbra făcută de jur împrejurul nostru se schimbă de foarte multe ori în timpul unei zile. Și tot sute de mii de ani au trecut de când omul și-a dat seama de valoarea timpului și a construit primul său ceas – un băț înalt, înfipt în pământ. Astfel, fiecare popor a încercat să își dirijeze timpul folosind anumite măsuri proprii. Fie că se foloseau de coloanele Atenei, umbra fiind măsurată în pași, fie stâlpii de piatră din Peru, fie chiar obeliscul Montecitorio care mai există și astăzi – toate acestea evidențiau un singur lucru – timpul, dar și cât mai rămâne până la cină, la somn sau până la apusul soarelui. Cu toate că lucrurile păreau foarte simple, iar variantele de care se foloseau pentru a măsura timpul păreau foarte prietenoase, am putea spune că zilele înnorate le dădeau strămoșilor noștri planurile peste cap, pierzând orice urmă de cercetare. Așa se face că au fost nevoiți să încerce alte și alte lucruri, instrumente practice de măsurat timpul, de care să se folosească mereu.

Se foloseau astfel de vase cu orificii mici prin care apa avea să scurgă încet. Astfel se măsura timpul. Dar iarna le-a fost contrară, apa îngheța, iar timpul părea că stă în loc.

Bețișoare chinezești, lumânări sau chiar citirea paginilor din Biblie – astfel au apărut metode prin care timpul putea fi măsurat.

De la clepsidre sau bețe așezate în pământ, populația a evoluat și astfel au apărut mecanisme care arătau orele, iar mai apoi se spune că primul ceas care reușea să indice minutele i-a aparținut lui Paulus Almanus, descoperirea sa datând din anul 1475.

De aici au fost făcute în timp multe descoperiri la fel de utile popoarelor. Pendului lui Leonardo da Vinci din timpul Renașterii a fost la buna funcționare a pompelor și fierăstraielor, iar mai apoi a apărut pendulul lui Galileo pentru măsurarea timpului. De aici nu a mai trecut mult și a fost inventat ceasul cu pendul de Christiaan Huygens în anul 1656.

În anul 1797, ceasul a fost considerat un obiect de lux în Marea Britanie, astfel că toți aceia care aveau un astfel de obiect au fost nevoiți să plătească impozit. De aici, industria ceasurilor a avut mult de suferit, cumpărători fiind din ce în ce mai puțini.

Seth Tomas este cel care a inventat în anul 1876 un ceas deșteptător, deși cu 100 de ani în urmă, Levi Hutchins era cel care a încercat să fabrice un astfel de produs, însă funcționalitatea sa a fost doar aceea că alarma putea fi setată doar la ora 4 dimineața, fiindu-le de folos doar celor care trebuiau să se trezească atât de devreme.

Se spune că ceasurile elvețiene sunt cele mai bune, fidelitatea și precizia lor fiind unică. Cu toate acestea, ceasornicarii elvețieni nu au fost dintotdeauna ceasornicari, ei au fost bijuterii care au fost nevoiți să își părăsească meseria din cauza reformelor lui Jean Calvin și astfel să împrumute de la ceasornicarii italieni, francezi sau de la cei germani modul de fabricare și au reușit să creeze cele mai frumoase și precise modele, admirate de întreaga lume.

Cum alegi un ceas?

watchshop-ro-ceasuriCeasul este astăzi mai mult decât un simplu instrument de măsurat timpul. El are mult mai multe funcții, fiind considerat de cei mai mulți o adevărată bijuterie, un obiect de colecție, o modalitate de a investi care nu își va pierde niciodată valoarea. Cu toate că tabletele, laptopurile sau telefoanele ne arată în orice moment ora exactă, ceasul rămâne în continuare un produs la fel de căutat, fiind considerat și o investiție utilă, sugerată de cei mai mulți.

Ceasul are multe caracteristici și funcții și de aceea alegerea sa trebuie să se facă în deplină cunoștință de cauză. Fie că alegi un ceas din magazin sau apelezi la serviciile prompte ale unui magazin online de ceasuri, precum este Watchshop trebuie să ai în vedere mult mai multe lucruri, inclusiv de modă și de ceea ce se poartă.

Caracteristicile unui ceas sunt destul de bine cunoscute astăzi. Poți alege între un ceas cu quartz, fie între unul mecanic. Ceasurile de damă sau ceasurile bărbătești au forme diferite, potrivite tuturor gusturilor. Cu ecran mai mare sau mai mic, pătrat, dreptunghiular sau rotund, cu curea de piele, din silicon, textilă sau metalică, cu funcții de tip cronograf sau calendar – toate aceste lucruri sunt prezente astăzi într-o categorie mare de ceasuri. Watchshop îți oferă o gamă variată de ceasuri, ți le prezintă pe cele mai bune și performanțe, de la prețuri mici la prețuri mai mari. Indiferent de stilul tău, pe acest magazin online de ceasuri vei putea găsi modele casual, clasice sau chiar elegante, ceasuri bărbătești sau ceasuri de damă, ba chiar și ceasuri pentru copii.

Toate acele ceasuri de damă sunt produse foarte atent pentru că femeile sunt mai pretențioase decât bărbații, sunt atente la detalii și își doresc ca ceasul pe care îl aleg să se asorteze perfect cu evenimentul la care participă, să fie o adevărată bijuterie care să le pună în valoare stilul și rafinamentul deosebit. De aceea, modelele de ceasuri de damă sunt mult mai numeroase, producătorii dorindu-și să mulțumească fiecare stil în parte.

Ceasurile cu brățări metalice sau ceramice se asortează destul de bine ținutelor casual, dar și ținutelor elegante sau office. De aceea, alegerea unui astfel de model va fi pe placul oricui, fiind destul de simplu de asortat. La fel se poate spune că și alegerea culorii contează destul de mult – puteți opta pentru culori neutre, de tipul negru sau alb sau pentru argintiu sau auriu. Acestea se vor asorta bine mai multor tipuri de ținute, astfel că ceasul pe care îl veți achiziționa de pe Watchshop se va potrivi bine fiecărui moment. Se poate spune că un cadran rotund va atrage un plus de imagine persoanei, evidențiind mai multă feminitate. De cele mai multe ori, cadranul rotund este asortat cu anumite pietre prețioase, oferind și mai mult rafinament celei care îl poartă. Iar dacă ești o fire sofisticată, mai mult ca sigur vei opta pentru un ceas cu funcții multiple.

Și cum modelele de ceasuri de damă sunt foarte numeroase, mai mult ca sigur alegerea va fi destul de grea. În funcție de design, formă, curea, cadran și de ce nu în funcție de preț, vei reuși să selectezi un model care să se potrivească cerințelor tale.

Ceasurile bărbătești sunt mult mai ușor de ales pentru că prin firea lor bărbații nu sunt atât de sofisticați precum femeile și nu pun mult preț pe elementele de design. Ceea ce contează pentru ei pare să fie brandul și de ce nu și funcțiile de care produsul beneficiază.

De ce să alegi un magazin online de ceasuri?

Ceasuri sunt peste tot, atât în magazine cu sedii fizice, cât și în spațiul virtual. Am putea spune că așa precum ceasul ne indică că timpul este valoros și nu trebuie pierdut, opțiunea oamenilor moderni ar trebui să fie astăzi aceea de a deveni cumpărătorii magazinelor online. Desigur, și aici pot apărea păreri pro sau contra, unii rămân în continuare adepții magazinelor fizice, iar alții preferă să economisească timpul și să cumpere online tot ceea ce își doresc, de la mâncare, haine, bijuterii și chiar ceasuri.

Alegerea unui magazin online de ceasuri de la care să cumperi trebuie să se facă totuși cu ceva măsuri de precauție și grijă. În prezent, numărul celor ce oferă astfel de produse în mediul online este destul de numeros, fiecare se întrece în oferte și discounturi pentru a atrage consumatorul final. Cu toate acestea, o piață mare poate aduce și elemente de nesiguranță. De aceea, este bine să alegi un magazin online de ceasuri sigur, cu istoric, care să îți ofere un produs autentic, în cel mai scurt timp posibil și la cel mai bun preț. Watchshop este cel mai mare magazin online de ceasuri, aici pot fi găsite aproape toate modelele de ceasuri, la cele mai bune prețuri. În plus, magazinul oferă siguranța unor produse autentice, astfel că făcând economie de timp poți avea modelul pe care ți-l dorești foarte ușor și repede. Important este ca alegerea ceasului să se facă în magazinele online de ceasuri care garantează calitatea produsului, dar și garanția acestora. Magazinul online trebuie ales cu multă grijă, criteriul preț/calitate trebuie avut în vedere de cei mai mulți consumatori finali. În cazul în care prețurile chiar și pentru ceasurile obișnuite sunt mult sub oferta pieței, atunci magazinul online trebuie tratat cu multă grijă, mai ales că în această industrie prețurile sunt cât de cât aliniate. Desigur, există varianta unor promoții, derulate într-un anumit moment al lunii, însă nu mereu. De aceea, dacă prețurile vă dau de gândit, fiind mult prea mici, ar trebui să priviți cu grijă și chiar să vă reorientați către un magazin online de ceasuri sigur.

Comparativ cu magazinele fizice se poate afirma că prețurile ceasurilor sunt ușor mai scăzute în magazinele online de ceasuri. În mediul online, puteți găsi ceasuri bărbătești sau de damă la prețuri mult mai avantajoase și acest lucru pentru că comerciantul are costuri mai puține pentru derularea afacerii. Cu toate acestea, nu trebuie să vă așteptați la sute de lei diferență, pentru că acest lucru nu este posibil.

Am putea spune că Watchshop este destinația online de ceasuri numărul 1, prima și cea mai sigură opțiune pentru fiecare client, oferind cele mai bune prețuri, dar și o varietate de modele, așa cum nu mai există altfel, în altă parte. Din fața laptopului sau tabletei puteți accesa modelele de ceasuri preferate, le puteți studia caracteristicile și mai apoi prin completarea formularului de comandă, ceasul va ajunge de îndată acasă, cu garanția calității produsului. Online este mai ușor, poți studia ofertele cele mai bune, poți citi multe despre produsul care vă încântă și astfel veți reuși să luați cea mai bună decizie și să purtați modelul preferat, totul fiind doar la un click distanță.

Lasă un Comentariu...

*