Regina Elisabeta a dăruit o casă nepotului său şi soţiei acestuia

Nunta Casei Regale Britanice, dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle a fost unul dintre cele mai recente şi importante evenimente mondene, care a reunit la un loc nume sonore. Evenimentul a atras după sine o serie de alte momente care au ţinut presa tabloidă aţintită asupra tinerilor miri.

Regina Elisabeta a daruit o casa nepotului

Picture 1 of 5

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a şi-a surprins întotdeauna nepoţii prin cadourile oferite, demne de statutul şi istoria familiei regale. Şi pentru nepotul său cel mai mic a pregătit o serie de surpize cu ocazia importantului eveniment din viaţa lui, primul cadou impresionant fiind conacul York Cottage situat pe Domeniul Sandringham.

Cadoul Reginei
Însă Regina Elisabeta surprinde din nou, şi oferă ducilor de Sussex un alt conac istoric, încărcat de frumuseţe şi amintiri, un monument arhitectonic de o mare valoare, Conacul Adelaide. Tânărul cuplu a părut foarte încântat de cadoul primit, urmând a se muta cât de curând.

Conacul Adelaide
Conacul Adelaide este amplasat în mijlocul parcului regal de pe Domeniul privat al Coroanei. Locuinţa a fost construită în anul 1831, ca un refugiu pentru Regina Adelaide, soţia lui William al IV-lea.
Impunătoarea construcţie a fost renovată în anul 2015, este bogat decorată, găsindu-se în interior decoraţiuni aurite şi şeminee din marmură egipteană.
Conacul are un aer pitoresc, iar frumuseţea acestuia impresionează, amintind despre vremuri trecute şi pagini bogate de istorie.

Nunta la Curtea Regală
Nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle a avut loc în luna mai a acestui an, reprezentând unul dintre cele mai importante evenimente ale Curţii Regale.
Ceremonia a avut loc la Capela Saint George de la Castelul Windsor, iar nunta a fost evaluată la aproximativ 32 de milioane de lire sterline, o sumă foarte mare comparativ cu alte evenimente de acest gen. Nunta a excelat prin eleganţă şi bun gust, fiind un eveniment urmărit de foarte multă lume, însă având transparenţă doar parţial, accesul presei fiind restricţionat pe timpul recepţiei.

About cosmina.florescu

Lasă un Comentariu...

*