Nunta Casei Regale Britanice, dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle a fost unul dintre cele mai recente şi importante evenimente mondene, care a reunit la un loc nume sonore. Evenimentul a atras după sine o serie de alte momente care au ţinut presa tabloidă aţintită asupra tinerilor miri.
Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a şi-a surprins întotdeauna nepoţii prin cadourile oferite, demne de statutul şi istoria familiei regale. Şi pentru nepotul său cel mai mic a pregătit o serie de surpize cu ocazia importantului eveniment din viaţa lui, primul cadou impresionant fiind conacul York Cottage situat pe Domeniul Sandringham.
Cadoul Reginei
Însă Regina Elisabeta surprinde din nou, şi oferă ducilor de Sussex un alt conac istoric, încărcat de frumuseţe şi amintiri, un monument arhitectonic de o mare valoare, Conacul Adelaide. Tânărul cuplu a părut foarte încântat de cadoul primit, urmând a se muta cât de curând.
Conacul Adelaide
Conacul Adelaide este amplasat în mijlocul parcului regal de pe Domeniul privat al Coroanei. Locuinţa a fost construită în anul 1831, ca un refugiu pentru Regina Adelaide, soţia lui William al IV-lea.
Impunătoarea construcţie a fost renovată în anul 2015, este bogat decorată, găsindu-se în interior decoraţiuni aurite şi şeminee din marmură egipteană.
Conacul are un aer pitoresc, iar frumuseţea acestuia impresionează, amintind despre vremuri trecute şi pagini bogate de istorie.
Nunta la Curtea Regală
Nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle a avut loc în luna mai a acestui an, reprezentând unul dintre cele mai importante evenimente ale Curţii Regale.
Ceremonia a avut loc la Capela Saint George de la Castelul Windsor, iar nunta a fost evaluată la aproximativ 32 de milioane de lire sterline, o sumă foarte mare comparativ cu alte evenimente de acest gen. Nunta a excelat prin eleganţă şi bun gust, fiind un eveniment urmărit de foarte multă lume, însă având transparenţă doar parţial, accesul presei fiind restricţionat pe timpul recepţiei.
Absolventă a Facultăţii de Filologie, am încercat să dau limbii române ceea ce i se cuvine, cu respect şi conştiinciozitate, să o aşez în ierarhia mea pe unul dintre cele mai înalte locuri. Am comunicat într-o limbă română curată şi corectă, atât ca regizor radio în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune, între anii 1995-2008, dar mai cu seamă, în presa scrisă, ca redactor la Revista Lacucina, între anii 2007-2013, şi ulterior, din anul 2016 până în prezent în cadrul redacţiei Creative Art Advertising.
Respectând limba română şi citirorii, documentându-mă permanent cu interes şi asumare, informându-mă despre tot ceea ce apare nou în domeniile abordate, scopul meu este de a redacta articole corecte, bogate informaţional, fluente, sistematizate, accesibile şi utile.
Modul în care îmi abordez misiunea, cu dedicare şi interes, se reflectă în rândurile aşternute de mine pentru cititori, cărora doresc să le transmit mesajul cât mai limpede, într-o scriere curată şi corectă.
Oricât de grea ar fi tema abordată, provocarea este foarte mare, reuşind astfel să tratez şi să parcurg orice subiect care ar putea trezi interesul cititorilor sau le-ar fi de folos.