Premiul Horeca Awards 2022 pentru Zaitoone, restaurantul libanez de top din București

Zaitoone, una dintre cele mai renumite adrese libaneze din București, a impresionat din nou prin calitatea excepțională a mâncărurilor sale. Restaurantul a fost desemnat Cel mai bun restaurant cu specific oriental la ediția din 2022 a Horeca Awards, recompensând astfel eforturile susținute ale bucătărilor și ale întregului personal pentru a oferi clienților experiențe culinare de excepție.

Zaitoone se adresează tuturor iubitorilor de mâncare libaneză autentică, care apreciază aromele și savoarea acestora. În universul Zaitoone, bucătarii noștri își concentrează toată experiența și creativitatea într-un meniu care respectă cu fidelitate bucătăria libaneză. Aici, puteți savura o varietate de gustări calde și reci, preparate pe bază de carne, dar și deserturi cu brânză dulce, cremă de lapte, fistic și miere de albine.

Bucătăria libaneză îmbină elementele tradiționale ale acestei bucătării cu ingrediente de calitate înaltă, pentru a pregăti mezze, adică gustări calde și reci, cu unele elemente moderne. Meniul Zaitoone include o varietate de gustări dulci și reci, garnituri, preparate cu carne, pește și fructe de mare și deserturi delicioase. Restaurantul este ideal pentru persoanele care doresc să savureze shaorma sau preparate cu specific libanez precum humusul, Baba Ganoush sau Moutaba, dar și pentru cei care nu consumă carne sau care nu au voie gluten.

Toate preparatele de la Zaitoone sunt caracterizate de prospețime și atenția la detalii, fiind gătite cu ingrediente de calitate, pentru a asigura o masă sănătoasă și hrănitoare. În plus, restaurantul oferă o ambianță caldă și primitoare, ideala pentru a savura mâncărurile libaneze în compania celor dragi.

Lasă un Comentariu...

*