Descoperă cele mai noi tehnici de aplicare din domeniul construcțiilor în cadrul unui eveniment unic marca Piatraonline.ro

PiatraOnline.ro este cel mai mare furnizor de piatră naturală din România, brand aparținând companiei Rock Star Construct România, companie ce are relații cu piața de aprovizionare din America de Sud până în Asia, astfel oferind clienților piatră naturală de cea mai bună calitate, stocuri nelimitate și punctualitate în ceea ce privește livrările la nivel național și european.

eveniment-unic-marca-Piatraonline-(1)

Picture 1 of 7

Profesioniștii din industria construcțiilor apelează la serviciile PiatraOnline.ro datorita ofertei diversificate, datorită calității produselor și, nu în ultimul rând, datorită prețurilor competitive și serviciilor de consultanță pe care le oferă. În acest domeniu, profesionalismul este definitoriu pentru succes, așa că firma pune un accent deosebit pe manevrarea materialelor și pe tehnicile de manoperă folosite, oferind clienților săi cele mai bune sfaturi și sugestii pentru montajul materialelor achiziționate de la sursă.
După cum deja și-a obișnuit publicul, Piatraonline.ro își invită clienții și colaboratorii în cadrul unui eveniment unic alături de partenerul sau Weber România, organizat de acesta dată în noul showroom Piatraonline.ro situat în Aleea Teisani nr. 137A, sector 1, București, atunci când vine vorba despre piatra naturală și educare, încă de la început Piatraonline.ro s-a detașat fața de ceilalți furnizori, organizând cursuri și workshop-uri. În cadrul evenimentului Weber Cafe de anul acesta, majoritatea discuțiilor vor viza tehnicile corecte de aplicare, chiar dacă clienții urmează să monteze singuri, să apeleze la serviciile unei firme specializate sau la ale unui ‘meseriaș’, toate aceste discuții sunt pentru a se putea asigura calitatea lucrărilor și pentru a avea certitudinea longevității.
În prezent, pe piața din România exista foarte puține companii care își pot asigura clienții de calitatea produselor pe care le oferă, indiferent de domeniul de activitate. Furnizorii de calitate sunt de regulă cunoscuți, mai ales în piața materialelor de construcții, iar succesul lor nu se datorează doar produselor pe care le pun la dispoziție potențialului public cumpărător, ci și atenției pe care o acordă clienților și colaboratorilor.
Înscrie-te acum gratuit la cea de-a treia ediție Weber Cafe
Weber și Piatraonline.ro fac un pas înainte, în demersurile de a-și informa complet clienții, discutând și testând produsele proprii în cadrul acestui eveniment organizat sub egida ambelor companii, în ediția din acest an, protagoniști vor fi Dan Pietraru – Consilier Piatraonline.ro, Ionuț Mincu și Adrian Sărau – din partea Weber România.

Workshop-ul se adresează în primul rând clienților Piatraonline, meseriașilor, constructorilor și arhitecților, precum în celelalte ediții, Weber Cafe se va desfășura într-un cadru prietenos, la primele ore ale dimineții, tocmai din dorința ca informațiile să poată fi savurate alături de o cafea delicioasă și însușite cu energia și avântul pe care le avem cu toții în prima parte a zilei. Cu siguranță, pentru cei interesați, un astfel de început de zi nu este numai promițător, ci și antrenant.
Cum îți vei îmbogăți cunoștințele în domeniul construcțiilor cu Weber Cafe și PiatraOnline.ro?
Produsele PiatraOnline și Weber vor fi testate atât separat, cât și împreună, cei interesați vor afla totul despre cele mai noi produse, dar mai ales despre întrebuințarea acestora și despre recomandările în ceea ce privește montajul lor. Cele mai inovatoare soluții pentru aplicarea adezivilor utilizați în placările piatrei naturale și placările ceramice, a gleturilor, a tencuielilor decorative, a adezivilor folosiți pentru sistemele de inovație termica vor fi dezbătute pe larg într-o discuție alternativă care intenționează să nu lase nici o întrebare fără răspuns. Pregătirea și experiența în domeniu a celor trei moderatori își vor spune cuvântul și vor găsi echilibrul perfect între profesionalism și o bună comunicare, astfel încât nelămuririle să se transforme în certitudini menite să aducă un plus de calitate serviciilor privind amenajările și decorarea locuințelor și a spațiilor conexe acestora.

Weber Cafe 2016 îmbină utilul cu plăcutul, discounturi fenomenale
În ziua de 14 iunie, când va fi organizat evenimentul, participanții vor putea achiziționa produse Weber la prețuri excepționale. Astfel, un sac de 25 kg de Weber P39 va putea fi achiziționat la prețul de 15.50 lei/sac. Tot doar în cadrul acestui eveniment, participanții vor putea cumpăra sacii de 25 kg de Weber P40 contra sumei de 25,50 lei. Tencuială Decorativa Acrilica Weber Pas Classic va putea fi achiziționată în cantitatea de 25 kg la prețul de 110 lei. Tencuiala Decorativă Silicatica Weber Pas Silicate va costa 170 de lei, în aceeași cantitate. Sacul de 25 kg de Glet Alb pentru Egalizare Weber N17 va costa în ziua de 14 iunie doar 22,5 lei, iar cel de Glet Alb pentru Egalizare Weber N19 va costa doar 31 de lei, în timp ce o găleată de 8 kg de Hidroizolație Weber Tec 822 va fi comercializată la prețul de 155 de lei cu TVA inclus, iar cantitatea mai mare, de 24 kg, va putea fi cumpărată contra sumei de 425 de lei cu TVA inclus în timpul perioadei promoționale. Oricare dintre aceste produse pot fi comandate chiar în timpul evenimentului, urmând să fie ridicate sau livrate în termen de 1-3 zile de la efectuarea plății comenzii.
Și pentru că zilele bune nu pot decât să devină și mai bune, Piatraonline.ro s-a mai gândit la o modalitate prin care să-i recompenseze pe cei interesați de vastul domeniu al construcțiilor și de utilizarea celor mai calitative materiale. Astfel, evenimentul din 14 iunie va include, pe lângă componența educativă, una distractivă; este vorba despre un concurs cu premii pentru participanți. Cei prezenți vor putea pleca acasă nu doar cu informații privind cele mai inovatoare tehnici de folosire a materialelor de construcție Weber Cafe si PiatraOnline.ro, dar și cu unul dintre premiile puse la bătaie, printre care se numără o cască de protecție pentru constructori, o geantă frigorifică perfectă pentru zilele toride de vara în care munca poate deveni mai puțin plăcută din cauza caniculei, salopete pentru echiparea corespunzătoare în timpul lucrărilor, tricouri personalizate marca Weber Cafe, termosuri perfecte pentru menținerea temperaturii băuturilor în zilele de muncă, șepci personalizate și rulete – indispensabile oricărui meseriaș migălos care dorește să lucreze ca la carte.
Cum participi la Weber Cafe 2016?
Piatraonline.ro își dorește ca evenimentul să fie accesibil pentru toți cei care își doresc să participe, așa că va pune la dispoziția acestora un formular de înscriere online. Astfel, persoanele interesate vor completa câmpurile aferente site-ului companiei (http://www.piatraonline.ro/webercafe/index.html) și își vor confirma prezența prin intermediul confirmării prin email, fără a fi nevoiți să se deplaseze sau să facă eforturi suplimentare pentru a se înscrie. Dacă te numeri printre aceștia, nu ezita să accesezi pagina web (http://www.piatraonline.ro/webercafe/index.html) și înscrie-te la cel mai interactiv eveniment de acest gen din România.

Lasă un Comentariu...

*