De Black Friday ai reduceri de până la 80% la piatra naturală

Black Friday este unul din evenimentele anului așteptat cu nerăbdare de mulți români care fie doresc să-și reînnoiască locuința cu un aparat electrocasnic, fie merg mai departe și se orientează către cele mai bune oferte pentru materialele și finisajele necesare unei renovării cu stil.

piatraonlineCa și anul trecut, de Black Friday, Rock Star Construct, compania care operează sub brandul PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și magazin online de piatră naturală, continuă tradiția promoțiilor și anunță reduceri de până la 80% la materiale din piatră naturală, produse în valoare totală estimate de peste 350.000 Euro.

Astfel, peste 100 de produse realizate din marmură, travertin, granit, ardezie flexibilă, dar și adezivi sau soluții de impermeabilizare, toate într-o cantitate cât să finiseze 20.000 mp vor fi disponibile în stocul showroomului Piatraonline în marea vinere negră din 18 noiembrie.

Pentru o zi (24 de ore pe site-ul piatraonline.ro sau în intervalul 9:00 – 21:00 în showroom-ul din București), produsele la care visai de mult le poți achiziționa la un super preț, cu până la 80% mai mic decât în restul anului.

Ardezia flexibilă Skin, unul din cele mai inovatoare materiale aflate în portofoliul magazinului, care-ți oferă posibilități multiple atunci când vine vorba de amenajarea și decorarea locuinței se numără și ea printre produsele care vor beneficia de reduceri.

Disponibilă în diverse nuanțe, ea reprezintă soluția modernă și originală pentru orice spațiu din casă. Un alt motiv pentru care nu ar trebui să ratezi acest Black Friday susținut de Piatraonline este că ardezia flexibil reprezintă o investiție pe termen lung, acest material nu se deteriorează la razele UV și nici sub influența apei.

De asemenea, cu ardezie flexibilă se pot îmbrăca diferite obiecte de mobilier, dar se pot utiliza și în acele spații care se doresc a fi puse în valoare (mese, scaune, obiecte de decor).

Profită de ziua reducerilor și fă-ți sau fă-i locuinței tale cel mai frumos cadou, produse din piatră naturală care să schimbe aspectul interior sau exterior al locuințe și să transforme atmosfera într-una modernă, relaxantă și în tendințe.

Piatra naturală te aduce mai aproape de natură, îți oferă avantajul unui mediu distins și original fie că alegi să-ți îmbraci scările în marmură, că vrei să-ți personalizezi peretele cu cu bucăți decorative sau vrei să transformi sezlongul de pe terasă cu ajutorul ardeziei flexibile.

Opțiunile sunt nenumărate cu atât mai mult cu cât ai și suportul specialiștilor dispuși să-ți ofere consiliere și îndrumare.

Profită de acest Black Friday și fă-ți un cadou memorabil!

Mai multe detalii despre campanie aici: www.piatraonline.ro/blackfriday

Lasă un Comentariu...

*