Cum trebuie să arate o sesiune completă de spălare a câinelui?

Câinele tău are nevoie de tine pentru a fi fericit. Așa cum el este cel mai bun prieten al tău, tot așa și el vede în tine persoana pe care se poate baza și care îi va fi mereu alături. Dacă ai un câine curat și îngrijit acest lucru se va reflecta în atitudinea lui și în veselia molipsitoare. Cine nu ar vrea ca atunci când ajunge acasă patrupedul să dea fericit din codiță, bucuros că prietenul său îi este din nou alături?

cum trebuie sa arate o sesiune completa de spalare a cainelui

Frizeria canină  perfectpet.ro este locul în care găsești o echipă de profesioniști care, mai presus de meseria lor, sunt cu adevărat îndrăgostiți de aceste animale. Tocmai din acest motiv, fiecare programare la Perfect Pet reprezintă o ocazie de relaxare și de bucurie pentru câinele tău. Dacă vrei să te convingi de asta este suficient să suni la acest salon și să îți explice care sunt etapele de răsfăț prin care va trece prietenul tău.

Spălare cu șampon natural 

În primul rând, contează foarte mult produsele care sunt utilizare pentru spălarea câinelui. Atunci când duci cățelul la perfectpet.ro ai convingerea că îl dai pe mâna un specialiști care folosesc numai produse naturale marca WildWash, salonul fiind unic importator al acestui brand de top care pune preț pe calitate și, mai ales, pe sănătatea câinilor. Acest șampon nu dăuneaza câinilor ci, din contră, îi ajută cu ameliorarea problemelor dermatologice și le asigură o blană strălucitoare, așa cum fiecare cățel ar trebui să aibă.

Împrospătarea respirației, un lucru de bază 

Nimănui nu îi place mirosul neplăcut, iar acest lucru este valabil și în cazul câinilor. Din cauza mâncărurilor consumate, destinate animalelor, respirația lor poate să fie chiar deranjanță. Tocmai de aceea, atunci când un pachet de îngrijire pune preț și pe această etape de reîmprospătare a respirației, poți să fii convins că ai ajuns în locul care trebuie.

Tăierea unghiilor, un lucru necesar 

În pachetele de spălare și îngrijire a cățeilor trebuie să regăsești și serviciul de tăiere a unghiilor. Pentru că vorbim despre o zonă foarte vascularizată și pentru a evita posibilele accidente ce pot să îi cauzeze dureri câinelui, această operație trebuie să fie făcută neapărat de către o persoană specializată în domeniu. Tăierea unghiilor este un lucru sănătos pentru câini și, desigur, nu riști zgârierea parchetului sau a altor zone sensibile din locuința ta.

Coafatul, marca unui cățel îngrijit 

Așa cum tu, când mergi la salon pentru a te spăla pe păr primești și o minimă aranjare, tot așa și câinele tău are nevoie de coafare la final. Nu numai că va fi perfect aranjat și reîmprospătat, dar prin uscarea blăniței după spălare te asiguri și că nu riști ca acesta să se îmbolnăvească? Dacă nici tu nu ieși cu părul ud afară după baie, tot așa și cățelul tău trebuie să fie protejat din acest punct de vedere. De asemenea, o blană udă va atrage și mai mult murdăria, iar după ce îl scoți din salon riști ca acesta să se umple din nou de praf și toate aceste eforturi au fost în zadar.

Curățarea urechilor, o operațiune sănătoasă 

După fiecare baie cățelul trebuie să beneficieze și de curățarea urechilor. În acest mod specialiștii se asigură că nu rămâne apă, este îndepărtată toată murdăria și, în cazul în care se observă diverse afecțiuni ale urechii, acestea sunt descoperite și tratate la timp.

O spălare completă trebuie să includă toate operațiunile de mai sus dacă vrei ca rezultatul să fie cel așteptat. Profesioniștii asigură îngrijirea completă a câinelui, așa că la Perfect Pet ești pe mâini bune.

Lasă un Comentariu...

*