Chirurgia ortopedică: care sunt cele mai noi investigații?

Chirurgia ortopedică: care sunt investigațiile medicinei moderne? Iată mai multe informații de interes pentru tine!

Chirurgia ortopedică se remarcă prin foarte multe schimbări apărute în ultimul timp. Odată cu dorința medicilor din toată țara de a le oferi pacienților aflați în suferință acele metode de investigare ale căror consecințe să nu se resimtă atât de puternic odată cu finalizarea lor, astăzi ne putem bucura de o serie de investigații inovative.

Chirurgia ortopedică a zilei de astăzi le permite pacienților aflați în nevoie să afle în termen scurt care este dificultatea pe care o întâmpină, dar cu toate acestea, fără ca aceste proceduri să se resimtă ulterior. Aceste investigații moderne și inovative sunt cele de care poți beneficia în cadrul clinicii medicale Arca Life. Situată în București, această clinică pune la dispoziția oamenilor care au nevoie acele proceduri minim invazive, menite să le îmbunătățească starea de sănătate și calitatea vieții.

Arca Life este clinica în care fiecare pacient poate beneficia de îngrijirea și atenția medicală de care are nevoie, din partea celor mai buni specialiști în domeniu. Toate investițiile pe care această clinică le-a făcut în domeniul sănătății sunt cele care aduc astăzi pacienților rezultatele pe care le doreau, precum, mai puțină durere în timpul și după finalizarea investigațiilor, dar la fel de bine, răspunsurile necesare în termen scurt.

Te întrebi care sunt investigațiile din domeniul chirurgiei ortopedice care sunt atât de folosite și apreciate astăzi? Iată-le care sunt:

  1. Endoscopia spinală a herniei de disc

Endoscopia spinală este prima investigație despre care vom discuta astăzi, pusă la dispoziție de Arca Life. Această procedură este minim invazivă, dat fiind faptul că nu aduce leziuni asupra coloanei vertebrale și mușchilor acesteia, dar mai mult de atât, durerile postoperatorii sunt reduse semnificativ. Această investigație îi permite medicului chirurg să afle informațiile de interes despre zona în care urmează să aibă loc intervenția chirurgicală, cu ajutorul aparatului endoscopic, a cărei introducere este posibilă datorită inciziei care se face la nivelul coloanei vertebrale, fără ca disconfortul să fie resimțit. 

  1. Artroscopia de genunchi

Artroscopia de genunchi este o procedură de mare precizie, de care pacienții aflați în suferință pot beneficia la clinica medicală Arca Life. În cadrul acestei clinici, procedura artroscopică este realizată doar de către acei medici chirurgi specializați în artroscopia de genunchi, și mai mult de atât, este realizată cu ajutorul aparatelor ultra performante, din SUA. Această intervenție este una minim invazivă, deoarece asigură un timp de recuperare record și nu necesită un timp prelungit de spitalizare.

Acestea sunt doar două din multele variante puse la dispoziție de personalul Arca Life, clinica medicală care se bucură de aparate unice în România și de chirurgie ortopedică modernă, de ultimă oră. Procedura endoscopică poate fi realizată și pentru sindromul de tunel carpian sau pentru fasceita plantară, iar la fel de bine, cea artroscopică poate fi realizată și la nivelul umărului, șoldului și gleznei.

Fie că vorbim despre artroscopie sau despre endoscopie, cert este că aceste intervenții sunt cele care poate ajuta orice persoană aflată în suferință să se bucure de forma de tratament de care are nevoie. Aceste două investigații îi permit medicului chirurg să acceseze imagini de interes cu zona în care urmează să aibă loc procedura chirurgicală, și toate aceste lucruri fără ca pacientul să se afle în disconfort.

Dintre multele avantaje ale endoscopiei sau artroscopiei, amintim că aceste două intervenții sunt minim invazive, au un timp de recuperare record, nu includ dureri postoperatorii semnificative sau leziuni mari asupra zonelor care au fost investigate. Ai nevoie de una dintre aceste două investigații de ultimă oră din domeniul chirurgiei ortropedice?

Pentru a beneficia de aceste servicii îți putem recomanda să iei legătura cu personalul Arca Life. În urma unei consultații, specialiștii acestei clinici medicale îți vor putea oferi recomandările potrivite.  

Lasă un Comentariu...

*