Cele mai frumoase momente, ascunse în albumele de familie ale casei regale britanice, au fost scoase la iveală

O revistă a făcut publice poze intime din viața casei regale britanice. Acestea pot servi inclusiv drept sursă de inspirație pentru designul interior.

La sfârșitul lunii octombrie 2018, revista internațională Elle Magazine a publicat o serie de 25 de imagini cu membrii casei regale britanice.  Știind că familiile regale sunt adesea cunoscute prin prisma fotografiilor oficiale, colegiul de redacție a decis să ofere publicului ceva inedit. Astfel, cele mai frumoase momente, ascunse în albumele de familie, au fost scoase la iveală.

Fie că au fost făcute în Palatul Buckingham, Palatul Kensington sau la Windsor, fotografiile surprind momente intime din viața reginei Elisabeta a II-a, a prințesei Diana și a prințului Charles, a fraților William, Harry etc. Mai mult, ele oferă privitorilor acces la designul reședințelor regale. Astfel, pot servi drept sursă de inspirație.

O revistă a făcut publice poze intime din viața casei regale britanice. Acestea conțin obiecte interesante  de design și clipe surprinzătoare

Datorită Elle Magazine, cei interesați de regalitate dar și de design, au avut de câștigat. Grație celor 25 de imagini făcute publice, cititorii au acces la diverse momente și obiecte cu adevărat curioase din viața intimă a casei regale. Iată o parte din ele:

*Biroul de lucru al prințesei Diana;

*O fotografie cu pianul casei regale;

*Primii pași ai prințului Harry surprinși pe pelicula foto;

*O poză făcută într-o sesiune privată după nașterea prințului William;

*O fotografie din copilăria prințului Charles;

*O imagine a cuplului regal. În ea apar regele George al VI-lea, regina Elisabeta și copiii acestora: Margaret și Elisabeta a II-a.

Cele mai vechi poze intime din viața casei regale britanice conțin elemente de design interior în vogă

Printre fotografiile făcute publice de Elle Magazine se numără și unele care datează de la începutul anilor’30 și ’40.

Cea mai veche dintre fotografii este din 1933. Aceasta le are drept modele pe surorile Elisabeta a II-a și Margaret. Actuala regină a Marii Britanii zâmbește în fața obiectivului, spre deosebire de sora sa. Poartă mănuși și șosete albe, precum și o poșetă cu însemnul “E”, însoțit de o coroană.

Margaret este așezată pe un scaun vintage, cu picioare curbate.  Acest element de design a revenit în modă.

 

O altă fotografie are aproape opt decenii. Le înfățișează pe surorile Elisabeta a II-a și Margaret într-una din încăperile Palatului Buckingham. Cele două poartă costume albastre identice, cămașă albă și pantofi roșii. Mobilierul conține elemente în nuanțe metalice, declarate în vogă pentru 2019.

O altă poză, făcută în 1946, o surprinde pe actuala regină Elisabeta a II-a într-un moment de intimitate: citind. Imaginea este făcută în apartamentul său din Palatul Buckingham. Pe fundal pot fi văzute varii elemente de mobilier și décor: un șemineu, un ceas vechi. Dar și ceea ce pare a fi un paravan chinezesc cu motive vegetale și animale.

O revistă a făcut publice poze intime din viața casei regale britanice. Prințesa Diana apare aici în diverse ipostaze

Supranumită și ‘Prințesa Inimilor’, Diana apare în fața publicului în 3 ipostaze diferite:

*Cea de femeie cochetă. Într-o imagine, Prințesa Diana se pregătește de o vizită oficială în statele din Golf. Este surprinsă discutând și stabilind detalii despre îmbrăcămintea pe care urmează să o poarte. Marmura și tapetul din spatele său atrag privirea;

*Cea de mamă iubitoare. Fotografiile publicate în Elle Magazine o arată pe Diana într-un moment plin de tandrețe alături de primul său copil – prințul William. Sau, pe terenul de joacă din grădinile reședinței de la Highgrove, alături de cei doi fii: William și Harry. Cei doi se dau pe tobogan.

*Cea de femeie muncitoare. Într-un costum albastru, Diana apare pe fotografiile publicate recent, ținând stiloul în mână și zâmbind fotografului. Un buchet de trandafiri pare să îndulcească întreg procesul de muncă.

Amintim că o revistă a făcut publice poze intime din viața casei regale britanice: Elle Magazine. Cele mai frumoase momente din intimitatea casei regale britanice oferă spectatorilor atât o perspectivă inedită asupra vieții acestora, cât și posibilitatea de a arunca o privire asupra minunatelor reședințe regale.

 

Lasă un Comentariu...

*