BIFE-SIM 2018, o ediție reușită!

Ediția din acest an a BIFE-SIM 2018 s-a dovedit a fi un succes, iar vizitatorii care i-au trecut pragul au putut fi astfel la curent cu tendințele actuale în materie de decorațiuni interioare. În afară de standurile propriu-zise, pentru cei interesați au mai fost organizate și seminarii și conferințe, deosebit de apreciate de participanți.

BIFE 1

Picture 1 of 5

14.000 de vizitatori

Faptul că BIFE-SIM a fost un succes este demonstrat și de numărul mare de vizitatori. Aproximativ 14.000 de vizitatori i-au trecut pragul, iar printre aceștia s-au aflat și numeroși specialiști care au profitat de acest prilej pentru a se informa și a încheia unele afaceri, importatori și distribuitori de mobilă și nu numai. Dar să nu uităm nici de publicul larg, interesat de cele prezentate la standuri, și care a apreciat în mod deosebit profesionalismul cu care a fost organizată ediția din acest an a târgului.

BIFE-SIM în date statistice

La final, după ce s-a tras linie, organizatorii au anunțat și cum a fost, în date statistice, ediția din acest an. Astfel, 270 de companii au participat, iar expozanții au fost din 13 țări, respectiv Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, România, Elveția și Turcia. Majoritatea companiilor expozante au venit în fața specialiștilor în domeniu, dar și a publicului larg cu multe produse noi, care au fost lansate cu acest prilej, și care au fost primite cu interes.

Dialog permanent

Cele cinci zile de târg au fost un adevărat maraton pentru participanți, existând un dialog permanent în producătorii de anumite produse și potențialii importatori și distribuitori. De asemenea, s-au făcut și achiziții importante. Piese de mobilier, precum și tehnologii și echipamente de ultimă generație necesare prelucrării lemnului s-au numărat printre produsele care s-au vândut bine la acest târg.

6 saloane tematice

Pentru a fi mai ușor de vizitat, organizatorii au decis să organizeze șase saloane tematice: Clasic, Design, Confort, Bucătării, Decorațiuni și corpuri de iluminat, precum și Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii. La ultimul salon, specialiștii s-au putut consulta direct cu producătorii și importatorii de astfel de utilaje, și au analizat și oferta acestora.

BIFE-SIM 2019

De asemenea, au mai fost derulate și alte evenimente conexe de succes, ateliere de lucru, iar pentru vizitatori a fost organizată și o tombolă cu premii frumoase. Anul viitor, BIFE-SIM va avea loc în perioada 18-22 septembrie, iar pregătirile au început încă de acum!

 

 

 

 

Lasă un Comentariu...

*