Beneficii fiscale pentru cercetare și inovare: Îmbunătățiți-vă competitivitatea cu ajutorul Innovation Team

Facilitățile fiscale pentru cercetare și dezvoltare sunt o oportunitate pentru întreprinderi să obțină finanțare suplimentară pentru inovare. Companiei Innovation Team, cu sediul în România, oferă servicii de consultanță pentru obținerea acestor facilități fiscale. Compania, fondată de Jérôme Alieu, un doctor în fizica materialelor cu experiență de 14 ani în misiuni de cercetare și deducere fiscală, colaborează cu diferite autorități și organisme private din Europa și SUA.

Innovation Team oferă servicii de consultanță, audit de eligibilitate, calcul și descrierea proiectelor de cercetare pentru clienți. Eligibilitatea proiectelor de cercetare este cheia unui proces securizat de aplicare a stimulentelor fiscale, care asigură un câștig financiar fără riscuri. Stimulentele fiscale pentru cercetare sunt un subiect legat de cercetare și de gestionare a riscurilor.

Sistemele fiscale pentru facilitățile fiscale pentru cercetare sunt diferite în fiecare țară, dar se bazează pe Ghidul internațional Frascati publicat de OCDE. Experiența Innovation Team, formată în alte tări, s-a putut aplica și în România, unde oferă servicii complete și eficiente pentru obținerea acestor facilități fiscale.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre facilitățile fiscale pentru cercetare și dezvoltare și cum să le obțineți, accesați site-ul innovation-team.ro pentru mai multe informații. Aici veți găsi expertiza și experiența echipei Innovation Team, care vă va ajuta să obțineți finanțare suplimentară pentru proiectele dvs. de cercetare și inovare.

Lasă un Comentariu...

*