5 accesorii potrivite oricărui stil vestimentar

Moda este evergreen și fiecare individ are un simț personal al stilului, pe care îl poate numi fashion. Mai simplu spus, stilul nu face neapărat referire la tendințele în modă și poți purta absolut orice te face să te simți încrezător și se transformă într-o declarație de stil. Și partea frumoasă a modei este că oricine poate ieși în evidență folosind creativitatea, stilul unic și accesoriile potrivite.

 

Și dacă tot a venit vorba despre accesorii, aceste elemente fără de care o ținută nu ar putea fi niciodată completă, îți vom vorbi în articolul următor despre câteva accesorii care ți se vor potrivi indiferent de stilul vestimentar pe care-l abordezi. Descoperă, așadar, care sunt accesoriile potrivite oricărui stil în vestimentație și pe care este musai să le deții în garderobă!

1.  Ochelari de soare clasici

În timp ce ochelarii de soare sunt un accesoriu extrem de funcțional, care ne protejează ochii de soare, aceștia pot fi, de asemenea, și un indicator important al stilului personal al unei persoane. Indiferent că preferi ramele de ochelari de soare în stil aviator, rectangular sau cat eye, ochelarii de soare vor fi întotdeauna accesorii care vor completa cu succes ținute din cele mai diverse stiluri vestimentare.

 

Poți alege o pereche de ochelari de soare unisex, care să ți se potrivească indiferent dacă natura hainelor tale este una delicată și feminină sau una cu note masculine. Cu atât de multe modele de rame din care poți alege, oricine poate găsi acea pereche de ochelari care să se potrivească cu stilul său personal.

2.  Ceas versatil

Un alt accesoriu care se va potrivi ținutelor tale indiferent de stilul vestimentar abordat este ceasul. Acesta se va potrivi ideal și persoanelor care nu sunt neapărat fane bijuterii, căci va reuși să adauge rafinament și stil personalității tale, indiferent că vorbim despre accesorizarea unei ținute casual sau a unei ținute business.

 

Desigur, recomandat este să optezi pentru un model versatil de ceas, care prezintă curele interschimbabile, în așa fel încât să poți completa cu ajutorul acestuia atât ținutele elegante, cât și ținutele casual sau sport, de zi cu zi. 

3.  Bijuterii delicate

Nu mai este niciun secret faptul că bijuteriile pot transforma până și cea mai banală ținută într-una luxuriantă, plină de stil. Însă pentru a putea accesoriza orice ținută cu anumite accesorii, indiferent de stil, îți recomandăm să te orientezi spre o gamă versatilă de bijuterii. Poți opta pentru modele minimale, care vor reuși să aducă un plus de farmec atât unei ținute elegante, cât și outfiturilor în stil office, smart, business, casual sau sport.

 

Și punem accentul pe versatilitate, căci bijuteriile statement nu se vor potrivi cu siguranță unei ținute sport, în timp ce accesoriile discrete vor reuși să adauge un plus de personalitate tuturor ținutelor pe care le abordezi.

4.  Eșarfă

Eșarfele sunt alte accesorii care se pot potrivi numeroaselor stiluri vestimentare abordate prin ținutele tale. Încearcă să te orientezi spre modele simple, într-o paletă cromatică neutră, în așa fel încât să-ți completeze cu stil outfiturile. De pildă, o eșarfă din mătase se va potrivi de minune într-o ținută elegantă pentru femei, însă poate fi purtată și într-o ținută casual, purtată în păr.

 

În cazul domnilor, o eșarfă din cașmir se va potrivi atât pentru accesorizarea ținutelor elegante, cât și a celor office sau casual. Desigur, în ambele situații, vor avea un cuvânt de spus și restul accesoriilor folosite pentru completarea ținutelor.

5.  Curea

Și cureaua poate fi unul dintre accesoriile care se vor potrivi ținutelor tale, indiferent de stilul vestimentar care te reprezintă. Aici va trebui să iei în considerare și textura acestui accesoriu, căci există atât de multe modele de curele disponibile! În timp ce o curea din piele se va potrivi perfect în cazul ținutelor elegante, office, business și casual, o curea din material textil va fi ideală pentru outfiturile sport.

 

Include și tu aceste accesorii must-have în garderoba ta și folosește-te de acestea pentru a completa cele mai variate ținute, în funcție de stilul care te reprezintă. Tu ce elemente alegi pentru accesorizarea ținutelor?

 

 

Imaginea poate fi descărcată de aici.

 

Lasă un Comentariu...

*