4 trucuri de îngrijire pe care fiecare bărbat ar trebui să le știe

În prezent, aspectul este mai important ca niciodată, așa toți bărbații se văd nevoiți să acorde mai multă atenție îngrijirii personale, asta însemnând să depună mai mult efort pe lângă folosirea unui aftershave și a pieptănării zilnice. Oamenii observă lipsa de îngrijire și, din acest motiv, încep să judece caracterul unei persoane. Acest lucru este valabil atât când vine vorba de aspectul femeilor, dar și când vine vorba de cât de îngrijit arată un bărbat. Deși grija de sine poate fi destul de extinsă și consumatoare de timp și de bani, asta nu înseamnă că nu există câteva trucuri rapide de îngrijire care vă pot fi de mare ajutor în fiecare zi.

4 trucuri de îngrijire pe care fiecare bărbat ar trebui să le știeIată, așadar, 4 trucuri pe care le puteți introduce în propriul regim de îngrijire:

  1. Eliminați părul de pe ceafă. Dacă veți avea grijă să radeți pielea gâtului o dată pe săptămână, veți observa că mai puteți aștepta o săptămână sau chiar mai mult înainte de a vă face o programare la frizer. Astfel, economisiți bani și timp și veți beneficia de un aspect îngrijit chiar dacă nu v-ați vizitat frizerul. În mod ideal, veți dori să utilizați un aparat de tuns – mai mic decât o mașină de tuns și conceput special pentru zonele mai inaccesibile. Puteți compara aparatele Multigroom, având siguranța că veți găsi un aparat specific propriilor nevoi. Dacă veți utiliza un aparat de ras pe ceafă, este obligatoriu să folosiți cremă de bărbierit pentru a evita tăieturile. Folosiți o oglindă de mână pentru a vă observa mișcările și urmăriți linia naturală a părului.
  2. Îngrijiți-vă barba. Dacă v-ați lăsat barba să crească pentru prima dată, este foarte posibil să vi se pară că aveți o barbă aspră și uscată, care vă provoacă disconfort. Din fericire, există o soluție simplă la această problemă, și anume folosirea unui balsam pentru barbă de fiecare dată când faceți duș. Lăsați balsamul să acționeze câteva minute, apoi clătiți. O barbă hidratată provoacă mult mai puțin disconfort și mâncărime. Ca parte a finisajului, ceara de barbă oferă o strălucire generală și stilizează firele de păr. De asemenea, foarte multe tipuri de ceară pentru barbă vin cu parfumuri diferite, ceea ce vă oferă un avantaj subtil atunci când ieșiți la întâlnire sau chiar vă îndreptați spre birou.
  3. Asigurați-vă că aveți o respirație proaspătă. Halitoza este o problemă foarte neplăcută. De ce să vă deranjați să alegeți cu atenție o ținută, să fiți atent la detalii și la tot aspectul, dacă aveți o respirație urât mirositoare? O simplă apă de gură poate elimina orice bacterie dăunătoare, deoarece bacteriile reprezintă principala cauză a respirației neplăcute. De asemenea, pentru orice eventualitate, este recomandat să aveți la îndemână bomboane de mentă. În general, o rutină riguroasă de igienă orală este unul dintre cele mai importante sfaturi de îngrijire pentru bărbați, așa că încercați să nu vă neglijați din acest punct de vedere. Periajul regulat pe dinți și utilizarea apei de gură vă pot împrospăta instantaneu respirația, dar există și articole naturale, de zi cu zi, care vă pot scăpa de bacteriile dăunătoare. De exemplu, dacă suferiți de halitoză, apa sărată reprezintă cel mai natural și rapid mod de a vă împrospăta respirația. Adăugați puțină sare într-un pahar cu apă și clătiți-vă gura aproximativ 40 de secunde, timp în care sarea va elimina bacteriile.
  4. Aveți grijă de aspectul mâinilor. Majoritatea bărbaților își neglijează mâinile, dar la birou, în afaceri și la orice întâlnire, mâinile reprezintă primul punct de contact, fie că este vorba de o strângere fermă de mână sau de a conduce o doamnă la locul ei într-un restaurant. Asigurați-vă că nu aveți mâinile aspre și unghiile netăiate. Mâinile îngrijite sunt în continuare foarte masculine. Folosiți o forfecuță de unghii deoarece produce o tăietură uniformă, spre deosebire de unghieră care poate rupe sau deteriora unghia. Obișnuiți-vă, de asemenea, să folosiți o cremă hidratantă cu antiseptic pentru a vă hidrata și revigora mâinile la sfârșitul zilei. Data viitoare, când veți da mâna cu cineva, veți avea siguranța că nu ați lăsat în urmă o impresie de bărbat căruia nu îi pasă de propria sa persoană.

În cele din urmă, datele arată că 85% dintre bărbați chelesc până la vârsta de 50 de ani. Dacă observați un început de chelie, fie investiți într-un tratament dovedit pentru creșterea părului, fie radeți-vă capul. Majoritatea bărbaților au dezvoltat obiceiuri care accelerează căderea părului, cum ar fi folosirea unor produse pentru păr de proastă calitate, pline cu substanțe chimice, care afectează grav scapul și foliculii de păr. După duș, nu vă frecați părul cu un prosop, deoarece acest obicei rupe și deteriorează firele de păr. Luați în considerare și o schimbare de stil, cum ar fi o tunsoare mai drastică, dar o barbă mai îngrijită. Cu o barbă mai lungă și mai stilizată, veți minimiza impactul părului tot mai rărit, atrăgând atenția asupra feței și obținând astfel un aspect mai masculin.

Lasă un Comentariu...

*